Blogiarhiiv

neljapäev, 6. juuni 2013

Kõige Tähtsam Asi

Toora portsjon SHLACH LECHA-Bamidbar (4.Moosese)13-16
kad-esh

kad-esh

Ta vastas: „Minu pale läheb kaasa ja ma annan sulle rahu.” 2.Moosese 33:14

Shabat shalom väga armastatud!

Möödunud nädalal kirjutas Püha Vaim mu südamesse sõnumi. Sõnumi mida ma olen teadnud alates hetkest kui ma sain päästetud. Vähemalt ma arvasin, et tean kuni Tema selle sõna-sõnalt mu südamesse “söövitas”, tugevamini kui kunagi varem!

Sõnum on selline:

Mitte miski ei saa meid õnnelikuks teha, miski muu ei saa meid rahuldada kui ainult Tema Ligiolu ja isiklik, intiimne suhe Temaga. Ei rikkus ega kuulsus, ei teenistus ega äritegevus, ei perekond, abielu, lapsed, sõbrad, inimesed, töökoht, positsioon, omand, ega isegi mitte tervis, absoluutselt mitte miski ei oma tähendust ilma Temata.

õnnistus või ÕNNISTUS?

Siis Mooses ütles temale: „Kui su pale ei tule kaasa, siis ära vii meid siit ära!” 2.Moosese 33:15

Moshe (Mooses) paistis olevat seda sügavalt mõistnud. Pärast seda, kui Iisraeli Lapsed olid kõrbes tõsiselt pattu teinud, valmistades ebajumala oma lihalike ja religioossete vajaduste rahuldamiseks, otsustas YHVH nendega enam mitte koos olla. Ta oli oma vihas valmis nad hävitama. Tema armastatud rahvas oli Teda kärmelt ning rängalt petnud.Vaatamata oma rahva mässule oli Ta siiski valmis neile andma Tõotatud Maa, kõigi tema rikkuste ja ajaliste õnnistustega! Ainult ühest asjast tahtis Ta nad ilma jätta – Tema Ligiolust. Ta kavatses saata ingli, kes läheks rahvaga kaasa. Isegi üleloomulik kaitse, materiaalne varustus teekonnal ning võit vaenlaste üle oli neile antud, kuid neil ei olnud TEDA!

Ja YHVH ütles Moosesele: „Mine, lahku siit, sina ja rahvas,kelle sa tõid Egiptusemaalt välja, maale, mille ma vandega olen tõotanud Aabrahamile, Iisakile ja Jaakobile, öeldes: Sinu soole ma annan selle! Ma läkitan sinu eel ingli ja ajan ära kaananlased, emorlased, hetid, perislased, hiivlased ja jebuuslased, et sa jõuaksid maale, mis piima ja mett voolab, sest mina ise ei lähe koos sinuga, et sind mitte hävitada teel, kuna sa oled kangekaelne rahvas.” 2.Moosese 33:1-3

TÄNULIKKUS, KUI VÕTI TEMA LIGIOLLU

kad-eshJa teie südameis valitsegu Kristuse rahu, millesse te olete´kutsutud ühe ihuna. Ja olge tänulikud! Koloslastele 3:15

Kas on võimalik, et me võime olla õnnistatud, kuulsad, rikkad ja edukad ning võtta vastu isegi inglite abi ja sekkumist, tunnustähti ning imesid, samal ajal olles ilma Tema Ligiolust? See ei ole ainult võimalik vaid on ülemaailmne reaalsus Messia Ihus. Paljud on rahul Tõotatud Maa hoolitsuse, kaitse, kuulsuse ja eduga aga nad ei ole märganudki, et TEDA ei ole.

Aga otsige esmalt Jumala riiki ja tema õigust, siis seda kõike antakse teile pealegi! Matteuse 6:33

Teised on nii ametis iga hinna eest Tõotatud Maale jõudmisega ning ei märkagi, et nende püüdlused on “asjade”, mitte TEMA järele. On väga suur vahe nende vahel, kes otsivad TEDA ning selle tulemusena saavad ka “asjad” ja nende vahel kes otsivad “asju” kuid KAOTAVAD TEMA.

Sest mis kasu on inimesel sellest, kui ta võidaks terve maailma, aga teeks kahju oma hingele? Markuse 8:36

On täiesti võimalik omada kõike mida süda igatseb kuid olla tegelikult õnnetu, tühi ja depressioonis. Armsad, selle maailma asjad ei suuda meid iialgi rahuldada, ei iialgi! Hämmastav kui paljud Messiasse uskuvajatest hoiavad kinni oma “asjadest” ja omandist, mõeldes, et selles ongi nende elu. Kui paljud nendest on täielikus depressioonis, närvilised, tüdinud, õnnetud, leinas ja lohutamatud ainult sel põhjusel, et nad on pannud oma lootuse “asjadele”. Siia alla käivad ka kõik kes kadestavad ning mõistavad hukka neid kes on jõukad. Sa võid olla vaene ja samas täis armastust Mammona vastu oma meeltes, mis on hõivatud “elatise teenimise” murega ja mõtetega sellest mida ei ole, selle asemel, et olla tänulik selle eest, mis sul on!

sest et Jumalat tundes nad ei ole ülistanud ega tänanud teda kui Jumalat, vaid on oma arvamustega jooksnud tühja ning nende mõistmatu süda on jäänud pimedaks. Roomlastele 1:21

Tänamatus või tõelise, südamest tuleva tänu mitte väljendamine, põhjustab Tähtsaima Asja- Tema Ligiolu kaotamise. Et siseneda ja hoida Tema Ligiolu igal tingimusel, tuleb meil PRAKTISEERIDA tänulikkust.

Tulge sisse Ta väravaist tänuga, tema õuedesse kiitusega; ülistage Teda ja andke tänu Ta nimele! Laul 100:4

MILLE PEALE ME LOODAME?

kad-eshNeid, kes on nüüdsel ajal rikkad, käsi, et nad ei oleks ülbed ega loodaks ebakindlale rikkusele, vaid Jumalale, kes valmistab meile kõike rikkalikult maitsmiseks; 1 Timoteuse 6:17 KJV

YHVH tahab, et me oleksime rikkad kõiges, niikaua kui me ei sõltu nendest rikkustest ja niikaua kui Temal on igal ajal ligipääs kõigile meile ning sellele mis meil on. See on tõenduseks, et me ei ole teinud asju ega “inimesi” ome iidoliteks.
Te ju teate meie Issanda Jeesuse Kristuse armu, et tema, kuigi ta oli rikas, sai teie pärast vaeseks, et teie saaksite rikkaks tema vaesusest. Korintlastele 8:9

Isegi jüngrid olid segaduses kui Yeshua rikast noormeest noomis . Miks Ta käskis noormehel müüa ära kogu oma varanduse? Kas see on käsk meie kõigi jaoks ? Loomulikult mitte! See oli juhtnööriks sellele rikkale noormehele, sest Yeshua teadis, et rikkus oli ta sidunud religiooni mitte osadusega. Ta oli kõrge moraaliga mees, pidas kõiki Käske peale selle ühe: Sul ei tohi olla teisi jumalaid minu kõrval.

Yeshua aga, vaadanud talle otsa, tundis armastust ta vastu ja ütles talle: „Üks asi puudub sul. Mine müü kõik, mis sul on, ja anna vaestele, ja sul on aare taevas, ning tule järgne mulle! Noormees kurvastas nende sõnade pärast ja lahkus rõhutuna, sest ta oli suure varanduse omanik. Markuse 10:21, 22

Kui paljud meist, olles moraalsed, head jne. kodanikud on astunud Kõige Esimese vastu, pannes oma lootuse “ebakindlale rikkusele” ? Või teinud iidoliteks inimesi, isegi oma perekondi kuni sinnamaale, et YHVH-l ei ole enam täit ligipääsu meie eludesse, emotsioonidesse, ajasse ega loomilikult ka meie rahale ja omandile ?
Mida on vaja mõistmaks, et pole midagi tähtsmat Tema ligiolust, Tema Riigist, Tema tahtest ? Minu puhul- pidin ma kaotama kõik enne päästetud saamist, et siseneda “alasti” Kuningriiki teadmisega, et miski ega keegi peale Tema ei suuda mulle iial täit rahuldust pakkuda.

JÕUKUSE ÜLEKANDMINE

kad-eshHea inimene jätab pärandi lastelastelegi, aga patuse vara talletatakse Õpetussõnad 13:22

Paljud on prohveteerinud patuste Suurest Varanduse Ülekandmisest õigetele ja see tõepoolest on töös. Ometigi need astjad, keda valmistatakse ette Kuningriigi varanduse hoidjateks, peavad olema valmistatud armastamaks TEDA üle kõige ja ei midagi muud. Varandus võib teenida Kuningriigi jaoks kõrget eesmärki kuna selle eesmärgiks on rajada Leping ja kuulutada evangeeliumi ning samuti, et Lepingu rahvas saaks seda nautida. Tema soovib, et me võiksime rõõmu tunda kõigest mida raha eest saab osta, niikaua kui see toimub Temaga ühenduses ja Tema ligiolus.

Vaid tuleta meelde Issandat, oma Jumalat, et see on tema, kes annab sulle jõu varanduse soetamiseks, et kinnitada lepingut, mille ta vandudes tegi su vanematega, mis nüüd ongi teostunud! 5 Moosese 8:18

Ma võin kinnitada, et varandus ja jõukus üksi ei suuda tuua kestvat rõõmu. Mida iganes varanduse eest saab osta toob ajutise õnnetunde, mille möödudes inimesed langevad seda suuremasse tühjusse ja depressiooni. See on põhjus miks inimesed tarbivad nii palju alkoholi, suitsetavad, kasutavad narkootikume viibides pidevas “uneseisundus”. Kuna inimesed tunnevad täielikku sisemist tühjust, siis otsivad nad aseaineid, et seda tühjust täita. Kui aga tõeliselt Jumalakartlikud inimesed on jõukusega õnnistatud siis toob see au Kõigekõrgemale, sest nad kasutavad oma varandust Kuningriigi edendamiseks ja Yah-ve headusest tunnistamiseks .

Jumal olgu meile armuline ja õnnistagu meid; ta lasku oma pale paista meie peale, sela, et maa peal tuntaks sinu teed,kõigi rahvaste seas sinu päästet! Laul 67:1,2
Jõukad jumalakartlikud inimesed on teadlikud sellest, et see jõukus ei ole ainult nende enda kasutada, vaid Kõigeväelisel on sellele ligipääs igal ajal vastavalt Tema valikule.

Yahve (Jumal) soovib, et meil oleks kõike ülirohkesti kuid, et me KÕIGEPEALT otsiksime Teda ja Tema Kuningriiki. Ta soovib, et kõik Tema varandus oleks meile kättesaadav selleks, et Tema Leping ja Tema Kuningriik saaks rajatud maa peal nõnda nagu Taevas! Temale kuulub kõik hõbe ja kuld. Temal on hea meel teha meid rikkaks,sest me oleme Tema lapsed ja Messia kaaspärijad KÕIGES mida Abba (Issi) omab!

Ma palun,et meie Issanda Jeesuse Kristuse Jumal, kirkuse Isa, teile valgustades teie südame silmi, et te teaksite, milline lootus on tema kutsumises, milline on tema pärandi kirkuse rikkus pühade sees. Efeslastele 1:18

Kas me oleme andnud oma elud Temale omandiks? Meie südame, meeled, ihu, perekonna ja omandi täielikult Temale kuulvaks ? Kas Temal on ligipääs meile tervikuna või me hoiame mingi osa endale hirmust seda kaotada?
Sest kes iganes tahab päästa oma elu, kaotab selle, aga kes iganes kaotab oma elu minu pärast, leiab selle. Matteuse 16:25

Paljud inimesed ikka veel varjavad oma raha ja omandit YHVH eest. See on vaid tõsine märk sellest, et nende südamed ei kuulu Temale. Seepärast paljud jutlustajad on sunnitud inimesi “pumpama” või neid peaaegu sundima ANDMA. Jumal anna ARMU! Millest see tuleb, et inimesed ei ava Kuningale ja Kuningriigile oma omandi uksi? Sellepärast, et ebajumalateenimine tormab üle Yeshua Ihu vallide. See on tõeline südamehaigus. Kõik Kuningriigi ülesanded saaksid väga kiiresti täidetud kui kõik Messiasse uskujad avaksid Temale ligipääsu kõigele mis neil on. On aeg panna oma süda sinna kus on tõelised Kuningriigi aarded !

kad-eshSest kus su aare on, seal on ka su süda. Matteuse 6:21

Sellel shabatil kui sa sisened Tema hingamisse, suhtle Temaga ja paku Talle iseennast, kogu oma elu, oma lähedased ja omand ning luba Temal omada TÄIT LIGIPÄÄSU iseendale ja kõigele mis sul on. Tee Tema ligiolu ja isiklik suhe Temaga kõige tähtsamaks asjaks oma elus. Nagu Moshe(Mooses) keeldus teele minemast Tõotatud õnnistuste maale ilma Tema Täieliku Õnnistuseta – Tema Ligioluta! Ta soovib, et me naudiksime ja tunneksime elust täiega rõõmu mõlemas – nii loomulikus kui ka vaimses sfääris. Kui Tema saab meie rõõmude TÄIELIKUKS osaliseks ja partneriks, siis ongi meil käes See Kõige Tähtsam Asi !


Sina annad mulle teada elu teeraja; rõõmu on rohkesti su palge ees, meeldivaid asju on su paremas käes alatiseks. Laul 16:11


kad-eshSinu sõbrad ja mentorid Iisraelis
Piiskop Dominiquae ja Rabi Baruch Bierman
“Siioni pärast ma ei vaiki ” Jesaja 62:1


UUDSEVILJADE JA SHAVUOTI PÜHA OHVRID

Võid need saata Iisraeli. www.kad-esh.org
“Austa JHVH't oma varandusega ja uudseviljaga kõigest oma saagist,
siis su aidad täituvad küllusega ja viina-aamid ajavad üle!” Õpetussõnad 3:9,10
IISRALI SUKKOT'i REIS JA PIIBLIKOOL RATASTEL ON LÄHENEMAS!

16-30 September 2013
Kas oled juba registreerunud? www.kad-esh.org

kad-esh
KAD-ESH MAP MINISTRIES MAP REVOLUTION ARMEE
on pühendunud Siionis tehtud evangeeliumi kuulutamisele Iisraelis ja kõigi rahvaste seas mis on rajatud Pühaduses ja Õigsuses heebrea juurtele ja keda järgivad apostellikud tunnustähed ja imed.

SINU PARTNERLUS MEIEGA ON AJALOOLISE TÄHTSUSEGA


Midagi ajalooliste mõõtmetega on sündimas rahvaste hulgas ja Püha Vaimu linnas Eilatis ja Eilati palvetornis ning peagi saab seal olema “Tervenduse Telk”. Sinu partnerlus meiega on jumalikult määratud YHVH poolt, et Tema tahet teoks teha selles paigas.. Suur tänu sinu sõnakuuleliku armastuse ohvri ja palvete eest” www.kad-esh.org

Partnerlus ja on-line külvamine “Siis ma õnnistan neid, kes sind õnnistavad” 1Mooses 12:3

HÜVITUS IISRAELILE – LAPSENDA EILAT
kad-esh








Me oleme palunud Teda nende eest rahvaste seas kes parandavad meelt, et nad teeksid HÜVITUSE Iisraelile aidates meid rajada Püha Linn Eilat, Iisraeli Lõunavärav kui Ärkamise Keskus tervele Iisraelile. Asutada TV stuudio ja peakorter kust on võimalik edastada Siionis valmistatud Evangeeliumi Iisraelist rahvastele; aidata meid asutada Outreach Kohvik (avalik abiteenistus suunatud tavakodanikele) linna keskuses, et sirutuda välja ja jõuda kõikideni iisraelis kes seda linna külastavad; laiendada Eilati Palvetorni ja Tervendustelki. Kõik need projektid vajavad PALVEID ja FINANTSE. Nende eesmärk on üks – hinged, hinged, hinged!
Sinu riik tulgu,sinu tahtmine sündigu nagu taevas, nõnda ka maa peal! Matteuse 6:10

SAADA OMA UUE AASTA UUDSEVILJADE JA PAASA OHVRID

www.kad-esh.org On-line ohverdamine.

Austa Issandat oma varandusegaja uudseviljaga kõigest oma saagist, siis su aidad täituvad küllusega ja veiniaamid ajavad üle! Õpetussõnad 3:9, 10


GLOBAL REVIVAL MAP VIDEO BIBLE SCHOOL- VIDEO PIIBLIKOOL
kad-eshMe usume, et teadmatus Iisraeli ning meie usus juudi juurte suhtes peab saama eemaldatud valguse kiirusel! Seetõttu YHVH on andnud meile GRM ‘I – globaalse ärkamise MAP video piiblikooli “Iisraelist sinu koju”. Sa võid alustada õpinguid, võid külvata seda edasi ning alustada Iisraeli piiblikooli oma enda linnas ja kasutada oma teenistuses! www.globalrevivalmap.com.



Samuti vaata kõiki Piiskop Dominiquae raamatuid ja vahendeid poes- SHOP aadressil www.kad-esh.org


SEENIORIDE VÄGI

kad-eshKui sa oled SEENIOR ( pensionil olev vanem inimene) ning ei ole kaastegev Yah (Jumala) Armees siis vaata meie visiooni SINU jaoks. VAATA SENIOR POWER- SEENIORI VÄE VISIOONI ning REGISTREERIMISE VORMI leheküljel www.kad-esh.org. Klikka seal SENIOR POWER peal või rohkema informatsiooni saamiseks saada meile email aadressile kad_esh_map@msn.com.



SUKKOT TOUR 2013 (Sukkoti Reis 2013)

kad-esh
Kontakt Kad-Esh MAP Ministeeriumid

E-mail: kad_esh_map@msn.com / www.kad-esh.org
USA: PO Box 15221, Newport News, VA, 23608
Iisrael: PO Box 4090, Eilat 88140
Telefon 972 523 781 553, Faks +972 8 633 0270
© piiskop dr Dominiquae Bierman 2013 - Luba on antud (ja me julgustame teid), et levitada neid kirjutisi. Sa võid kordustrükk aastal paberkandjal, saatke oma e-posti nimekirjad ja paneb need oma veebilehel. Sa ei tohi muuta kirjutistele ja teil tuleb hoida kõik autori kohta kirjutisi, mis sisaldab järgmist: Kad-Esh MAP ministeeriumid, http://www.kad-esh.org/. See autoriõiguse märge peab ka jääma. Kõigi teiste õigusi ja küsib sealhulgas kirjastamine, võtke kad_esh_map@msn.com

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar