Blogiarhiiv

laupäev, 14. september 2013

Noa Laeva Operatsiooni


 


 

 

 

 

 

Sest see on Issanda kättemaksupäev, tasumisaasta riiu eest Siioniga. Jesaja 34:8

 

Shabbat shalom armsad!

 

Kõigile Juudi Muuseumis Miami Meeleparanduse Aktsioonist osavõtjatele. Ja kõigile, kes palvetasid.

 

MEELEPARANDUS PEAB VÕTMA KESKSE KOHA!

 

Kas sina teadsid, et JHVH-el on kättemaksupäev "riiu eest Siioniga" IGA rahva jaoks? Nii, nagu rahvad on juute kohelnud nende pagenduse ajal või poliitiliselt käitunud uuestisündinud Iisraeli riigiga, nõnda tuleb suur kättemaksupäev IGA rahva üle!  

 

Rahvad, astuge ligi kuulma, ja rahvahõimud, pange tähele! Kuulgu maa ja need, kes seda täidavad, maailm ja kõik, kes seal võrsuvad! 2 Sest Issandal on raev kõigi rahvaste ja viha kõigi nende väehulkade vastu: ta on pannud need vande alla, ta on andnud need tapetavaiks. Jesaja 34:1,2

 

Kohus riiu eest Siioniga on juba paika pandud ning vaid tõeline Teshuva, Meeleparandus võib kohtu ära hoida.

 

Otsustasime saata teile raporti 17.augustil (shabat) Juudi Muuseumis toimunud Miami Meeleparanduse aktsiooni kohta vahetult enne Piibelliku kalendri kõige pühamat päeva. Jom HaKippurim (Lepituse Päev) on täieliku shabati päev. Kõik seiskub sellel päeval ning kesksel kohal on vaid JHVH ja meeleparandus.  

 

Ja Issand rääkis Moosesega, öeldes: 27 „Aga kümnes päev selles seitsmendas kuus on lepituspäev; see olgu teile pühaks kokkutulekuks: alandage siis oma hinged ja ohverdage Issandale tuleohvreid! 28 Sel päeval ärge tehke ühtegi tööd, sest see on teile lepituspäevaks, mil teie eest lepitust toimetatakse Issanda, teie Jumala ees!29 Jah, igaüks, kes sel päeval ennast ei alanda, hävitatagu oma rahva seast! 30 Ja igaühe, kes sel päeval teeb mingit tööd, ma hävitan tema rahva seast! 31 Ärge tehke siis ühtegi tööd; see olgu teie sugupõlvedele igaveseks seaduseks, kus te iganes asute! See olgu teile täielikuks hingamispäevaks ja hinged alandamiseks! Algusega kuu kaheksanda päeva õhtul, õhtust õhtuni, pidage seda oma hingamispäeva!"  3.Moosese 23:26-32

 

 

Ma usun, et oleme sisenenud Messia tagasituleku eelsesse JOM Hakippurim'i aastaaega! Tuleb PEATADA iga inimeste tehtud program ning JHVH peab võtma Keskse Koha. Ta kutsub üles "MEELT PARANDAMA" enne kui on liiga hilja. Kuigi alltoodud raport puudutab USA-d (Ameerika Ühendriike), kuid see mis kirjas puudutab ühel või teisel viisil iga rahvast.    

 

 

Me tahame tänada Jahve-t ja teid, kes osalesite selles Püha Vaimu juhitud pioneeri töös. Ilma Meeleparanduseta ei tule kunagi Ärkamist.

 

 

AKTSIOON MIAMI-s

 

17. augustil 2013 kogunesid umbes 50 inimest erinevatest Florida osariigi osadest Miamis asuvasse Juudi muuseumi ja sünagoogi. Pärast muuseumis näidatud filmi ja giidi selgitusi olid paljud üllatunud nähes Miamis ja terves Florida osariigis(tegelikult üle terve USA) selget tõestust anti Judaismi (antisemitismist) kohta. Paljude silmad avanesid, kui piiskop Dominiquae andis süstemaatilise ülevaate erinevatest Ameerikat tabanud katstroofidest ning nende otsesest seosest ebapiibelliku Iisraeli vastase poliitikaga. Kui me sisenesime palvesse ja meeleparandusse, siis mitmed põlvitasid ja kaeblesid Ameerika olukorra pärast, kui keelduti vastu võtmast St.Luisi laeval 937 natside Shoa (Holokausti) eest põgenevat juuti ja kihutati rahvast üles Iisraeli maa jagamisele.         

 

Ma kogun kõik paganad ja viin nad alla Joosafati orgu; seal käin ma nendega kohut oma rahva ja oma pärisosa, Iisraeli pärast,sellepärast et nad  on ta pillutanud paganate sekka ja on jaotanud Minu maa; Joel 4:2

 

"OPERATSIOON NOA" ON SÜNDINUD

 

Enne selle ürituse algust rääkis Püha Vaim piiskop Dominiquale, et juudi muuseum ja sünagoog esindavad Noa Laeva. Kõiki neid, kes selles meeleparanduse aktsioonis osalevad ja teisi, kes selle sõnumi peale meelt parandavad kaitsatakse tulevaste kohtumõistmise päevade eest.

 

Ja just nõnda nagu sündis Noa päevil, nii on ka Inimese Poja päevil: 27 nad sõid, jõid, võtsid naisi ja läksid mehele selle päevani, mil Noa läks laeva ja tuli veeuputus ning hävitas nad kõik. Luuka 17: 26-27

 

Enamus inimesi Ameerikas söövad ja joovad ning on tõenäoliselt teadlikud silmapiiril lähenevatest Tumedatest Pilvedest. Kuna käesoleva ja eeloleva kohtupäeva eest on enam kui piisavalt hoiatatud, siis paljudele on seda raske mõista.

 

Impeeriumid on tõusnud ja langenud kahe peamise faktori tõttu:

 

1.    Sisemine amoraalsus, korruptsioon ja ebajumalakummardamine

2.    Piibli vastasus/viha. Anti semiitlik poliitika ja juutide vastased aktsioonid

 

Alates 3.juulist 2013 on president Obama sundinud Iisareli, et nad viiksid üheksa kuu jooksul lõpule "Rahuprotsessi" läbirääkimised Palestiinla araablastega. See tähendaks Jeruusalemma jaotamist ning Judea ja Samaaria juudi asunduste lammutamist.  

 

Need järgnevad 9 kuud (praeguseks on jäänud vähem kui 8 kuud) saavad olema otsustavaks USA tuleviku jaoks. Samuti ka kõigi teiste rahvaste jaoks, kes on ajanud Iisraeli viimase piirini ning müünud maa verejanulistele terroristidele.

 

Sellepärast et nad on liisku heitnud mu rahva pärast, on andnud poeglapse hoora vastu ja on müünud tütarlapse veini eest, mida nad jõid. Joel 4:3

 

Ja sel päeval teen ma Jeruusalemma tõstekiviks kõigile rahvaile: kõik, kes seda tõstavad, rebestavad endid; ja kõik maa paganad kogunevad tema vastu. Sakarja 12:3

 

LIIKUV MEELEPARANDUSE AKTSIOON

 

Paar päeva hiljem saatis üks Miami üritusel osalejatest järgneva kirja:

SEE ÜRITUS OLI VAIMSELT NII LAETUD (RASKE, TÄHENDUSRIKAS), ET MA JUBA PALVETAN JÄRGMISE EEST.  SELLEKS JÄRGMISEKS KOHAKS  VÕIKS EHK OLLA ORLANDO, KUS TULEKS ALUSTADA GRM-ga. KUID SEE ON KOHT MILLE ABBA ON JUBA ASETANUD PALJUDE SÜDAMETESSE. 

 

Üks teine, koos oma inimestega üritusel osalenud pastor Naplest palus, et korraldaksime Meeleparanduse Aktsiooni ka Colombias!

 

Me palvetame, et võiksime korraldada Liikuvat Meeleparanduse Aktsiooni nii teistes Florida linnades kui ka teiste rahvaste võtmelinnades. Huvitav, et Miami iidses sünagoogis asuv Florida Juudi muuseaum oli kunagi "liikuv ekspositsioon". Alles paar aastat tagasi leidsid nad endale kodu. Samamoodi toimis ka üks teine "Liikuv Aktsioon". See oli Hispaania Inkvisitsiooni Auto de Fe, ehk Inkvisitsiooni Liikuvad Tribunalid, mis Pimedal Keskajal tõid kaasa viletsust, piinamisi ja tuhandete juutide surma.

 

 

 

Liikuv Meeleparanduse Aktsioon saadab kindlasti palju korda, sest see mõjutab tervet piirkonda ja mitmete võimukantside purunemine teeb Pieduse Riigile palju meelehärmi. Me nimetame seda "Püha Kättemaks!"

 

Meie olles juudid, viime ELU neile, kes on meile toonud surma. Elu saab tuua ainult läbi MEELEPARANDUSE!

 

Ja kui siis minu rahvas, kellele on pandud minu nimi, alandab ennast ja nad palvetavad ja otsivad minu palet ning pöörduvad oma kurjadelt teedelt, siis ma kuulen taevast ja annan andeks nende patu ning säästan nende maa. 2 Ajaraamat 7:14

 

Elohim otsib alati püha jääki, kes otsiks Teda ja hüüaks Tema poole. Jääki, kes on valmis seisma müüripraos nende inimeste eest, kes viibivad teadmatuses aegadest ja Jahve (Jumala) kohtumõistmistest. See, mida me tegime Miamis 17.augustil, paistab "tilgana ämbris" keset kiireloomulist meeleparanduse vajadust USA-s. Aga Sõna noomib, et me ei peaks halvaks väikeste alguste päevi!

 

Sest kes pidasid halvaks väikeste alguste päeva, need saavad rõõmustada ja näha loodikivi Serubbaabeli käes. Need seitse on Issanda silmad, need, mis silmitsevad kogu maad." Sakarja 4:10

Miami on värav Ameerikasse. Mida iganes seal ei tehtaks, omab "laine effekti" läbi kogu Põhja ning Lõuna Ameerika! Peale seda Tegu/Aktsiooni tajusime, et see oli kõigest esimene paljudest sarnastest üritustest nii Floridas, USA-s kui ka  teistes riikides!

 

Ma ei kahtlegi, et Kõigeväeline on kuulnud igaühte, kes on seisnud oma linna ja rahva pärast palvetades müüripraos ja Jahve Üleskirjutaja Ingel on igaühe kohta märkmeid teinud. 

Ja hüüdis linaste riietega meest, kellel olid kirjutustarbed puusal. 4 Ja Adonai ütles temale: „Mine läbi linna, läbi Jeruusalemma, ja tee märk nende laubale, kes ohkavad ja ägavad jäleduste pärast, mida selles linnas tehakse!" Hesekieli 9:3,4

 

 

ANDESTUS ON TASUTA AGA MITTE ODAV

 

Rabi ja Piiskop esindades juute, sirutasid USA poole välja armu ja andestuse käe selgitades, et kuigi andestus on tasuta ei ole see mitte odav ning meeleparandusele peab järgnema HÜVITUS.

Me oleme väga rõõmsad, et Juudi Muuseumi personal oli meie grupiga äärmiselt rahul ning kirjutas meile imelise kirja.  Kirjas seisis, et nende muusemi uksed on meile avatud millal iganes me soovime mingit mud üritust läbi viia. Nad tõeliselt ootavad meid tagasi! See on kahtlemata soosingu märk Jahvelt endalt! Allpool võid lugeda kirja ürituse koordinaatorilt ja administraatorilt proua Roberta Gordonilt:

 

Oli  NII meeldiv kohtuda sinu ja Rabi-ga! Kaks erakordset inimest! Ma kuulsin, et üritus läks väga hästi. Rõõm ja au oli meie poolel, et otsustasite valida JMOF-FIU oma kokkusaamis kohaks. Me loodame, et te tulete taas ja taas tagasi. Jõudu teile selles heas töös, mida te teete ja ma kinnitan, et ma annan edasi teie tänud allpool nimetatuile.

 

Selle Meeleparanduse Aktsiooniga sai alguse midagi uut ja värseket. Palvetamegem, et see jätkuks, kuni Teshuva-Meeleparandus tuleb kogu Ameerika üle! See ei ole kindlasti aeg "loorberitele puhkama jäämiseks". Me julgustame teid kõiki, kes osalesite ja kõiki, kes toetasite kaugemalt, tõsiselt palvetada selle kiireloomulise meeleparanduse sõnumi eest. See sõnum peab UJUTAME ÜLE Ameerika Ühendriigid  ja kõik teised maailma rahvad!

 

 

Tee see ja Iisraeli pääste oma palve ja paastu teemaks 13. ja 14. septembril,

2013.

ISiis ma õnnistan neid, kes sind õnnistavad, panen vande alla selle, kes sind neab, ja sinu nimel õnnistavad endid kõik suguvõsad maa peal!" 1.Moosese 12:3

 

 

 
 
 
 

 

Sinu sõbrad ja mentorid Israelis

Piiskop Dominiquae ja Rabi Baruch Bierman

 

 

 

 

 

 

"OPERATSIOON NOA" ON VALMIS MINEMA IGA RAHVA JUURDE!

 

Kas sa soovid oma linnas või rahva seas algatada Meeleparanduse Aktsiooni, et sel kohtumõistmise ajal leiaks seal aset andestus ja ärkamine? Rohkema info ja juhtnööride jaoks võta ühendust Piiskop'i ja Rabi'ga aadressil

 

 

 

 

 

 

info@dominiquaebierman.com. Ära oota, et tuleks keegi vägevam ja parem kui sina. Aega on vähe jäänud ja JHVH JOOKSEB kaasa igaühega, kes on ise valmis JOOKSMA!

 

 

 

Ja just nõnda nagu sündis Noa päevil, nii on ka Inimese Poja päevil: 27 nad sõid, jõid, võtsid naisi ja läksid mehele selle päevani, mil Noa läks laeva ja tuli veeuputus ning hävitas nad kõik. Luuka 17: 26-27

Loe Piiskop Dominiquae raamatut "Stormy Weather"(Tormine Ilm)! Nüüd saadaval ka 

E-RAAMATUNA!

 

 

See raamat on kirjutatud nii usklikele kui uskmatutele ja avab silmad nägemaks kuidas Elohim kasutab Ilma Oma kohtumõistmise jaoks. Raamat põhineb dokumeteeritud faktidel. Seda PEAB lugema, sest see valmistab sind ette müüripraos seismiseks oma pere, linna ja rahva eest. www.kad-esh.org klikka SHOP/POOD peal.

 

VEEBIÜLEKANNE MEELEPARANDUSE AKTSIOONIST MIAMIS

 

Mine meie koduleheküljel www.kad-esh.org Meedia peale, vali sealt arhiiv ja vaata Miamis 17ndal augustil toimunud Meeleparanduse Aktsiooni ja SAADA SEE EDASI

 

 

HÜVITUS

 

Alusta Meeleparandust Andmise läbi, et me saaksime jätkuvalt õnnistada rahvaid ning äratada kirikut taasühinemisele Iisraeliga ja juudi rahva õnnistamisele. Meeleparandus saab alati alguse meie taskutest. Sest kus su aare on, seal on ka su süda Matteuse 6:21. Mine www.kad-esh.org "online annetused" või teiste annetamis võimaluste jaoks saada email aadressile info@dominiquaebierman.com.

 

YOM HAKIPPURIM-I OTSEÜLEKANNE

 

Shabat-I päeval 14.Septembril kell 16:00

 

OTSEÜLEKANDED SUKKOTI KONVERENTS'ist JERUUSALEMMAS

 

23. September- 15:00 ja 19:30

24. September- 19:30

25. September- 10:00, 14:00

Vaata meid meedia kaudu aadressil www.kad-esh.org

 

 

 

 

Järelikult ei ole te nüüd enam võõrad ja majalised, vaid pühade kaaskodanikud ja Jumala kodakondsed. Efeslastele 2.19

 

 


 

23-25 Dan Jerusalem hotellis (endine Hyatt regency hotel).

Valentino Saal.

 

Võõrustajateks Juudi Apostlid baruch ja Dominiquae Bierman

Ole valmis imedeks !

 

 

Sessioonid (koosolekud)

 

23.09: 14:00 ja 19:30

24.09 : 19:30

25.09: 10:00 ja 14:00

Registreeru internetis aadressil : www.kad-esh.org või kohapeal. Tasu kolme päeva eest USD 60.

 

 

 

 

 

 

 

 

TASUTA ALLALAADIMINE: SINU PASTOR PEAKS SEDA LUGEMA. IGAÜKS PEAKS SEDA LUGEMA. www.kad-esh.org klikka SHOP peal ja lae alla THE MAP REVOLUTION

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GRM SINU USU ÜMBER SEADISTAMISEKS
 
 
Video Piiblikool, nagu ei ükski teine, kättesaadav sinu turvalises kodus või palvegrupis või koguduses. See aitab sul teha "plats puhtaks" Asendusteoloogiast ning tuua sind, su perekond ja osadusgrupp tagasi originaalse "Siionis tehtud" evangeeliumi juurde. Miks mitte ühineda meiega selle 40-ne päevase paastu ajal ning kiirendada ümber seadistamise protsessi. See on täiuslik vahend Meeleparanduseks ja Hingamiseks, mis juhib Päästele ja Uuendamisele.
 
 
 
 
Parandage siis meelt ja pöörduge, et teie patud kustutataks, nii et Issandalt tuleksid kosumisajad ja ta läkitaks teie jaoks määratud Messia Jeshua. Apostlite teod 3:19
 
 
IISRAELI PIIBLIKOOL RATASTEL JA SUKKOTI REIS 2013
 
Ja paljud rahvad lähevad ning ütlevad:„Tulge, mingem üles Issanda mäele, Jaakobi Jumala kotta, et ta meile õpetaks oma teid ja et võiksime käia tema radu: sest Siionist lähtub Seadus ja Jeruusalemmast Issanda sõna!" Jesaja 2:3
 
 
Teshuva ja tõeline Meeleparandus Asendusteoloogiast juhib meid TAGASI Siionisse nii vaimselt kui ka füüsiliselt. See kahe nädalane ringreis Jahve maal, koos Piiskop Dominiquae ja Rabi Baruch Biermaniga, SEADISTAB sind täielikult ÜMBER ning transformeerib sinu usu ja elu. See on HINDAMATU ja erineb kõigist teistest Iisraeli ringreisidest. Ära maga maha seda AEGA, sest buss on juba peaaegu täis! Registreeru NIIPEA KUI VÕIMALIK www.kad-esh.org. Klikka aknal: Sukkot 2013
 
 
REPENTANCE STARTS IN THE HEART AND MOVES THROUGH OUR POCKET
 
Oma vanemate päevist alates olete te lahkunud mu määrustest ega ole neid pidanud. Pöörduge tagasi minu juurde, siis pöördun mina teie juurde, ütleb vägede Issand. Aga teie ütlete: „Kuidas me peaksime pöörduma?" Kas inimene tohib Jumalat röövida? Aga teie röövite mind ja ütlete: „Kuidas me sind röövime?" Kümnise ja tõstelõivuga. Olge needusega neetud,et teie, kogu rahvas, mind röövite! Tooge kõik kümnis täies mõõdus varaaita,et mu kojas oleks toitu,ja proovige mind ometi sellega,ütleb vägede Issand. Tõesti, ma avan teile taevaluugid ja kallan teile õnnistust küllastuseni. Malaki 3:7-10
 
 
www.kad-esh.org klikka Online Giving (online annetus)
 
 
KAD-ESH MAP MINISTRIES MAP REVOLUTION ARMEE
 
on pühendunud Siionis tehtud evangeeliumi kuulutamisele Iisraelis ja kõigi rahvaste seas mis on rajatud Pühaduses ja Õigsuses heebrea juurtele ja keda järgivad apostellikud tunnustähed ja imed.

SINU PARTNERLUS MEIEGA ON AJALOOLISE TÄHTSUSEGA

Midagi ajalooliste mõõtmetega on sündimas rahvaste hulgas ja Püha Vaimu linnas Eilatis ja Eilati palvetornis ning peagi saab seal olema "Tervenduse Telk". Sinu partnerlus meiega on jumalikult määratud YHVH poolt, et Tema tahet teoks teha selles paigas.. Suur tänu sinu sõnakuuleliku armastuse ohvri ja palvete eest"
www.kad-esh.org

Partnerlus ja on-line külvamine

"Siis ma õnnistan neid, kes sind õnnistavad" 1Mooses 12:3

HÜVITUS IISRAELILE – LAPSENDA EILAT
 

Me oleme palunud Teda nende eest rahvaste seas kes parandavad meelt, et nad teeksid HÜVITUSE Iisraelile aidates meid rajada Püha Linn Eilat, Iisraeli Lõunavärav kui Ärkamise Keskus tervele Iisraelile. Asutada TV stuudio ja peakorter kust on võimalik edastada Siionis valmistatud Evangeeliumi Iisraelist rahvastele; aidata meid asutada Outreach Kohvik (avalik abiteenistus suunatud tavakodanikele) linna keskuses, et sirutuda välja ja jõuda kõikideni iisraelis kes seda linna külastavad; laiendada Eilati Palvetorni ja Tervendustelki. Kõik need projektid vajavad PALVEID ja FINANTSE. Nende eesmärk on üks – hinged, hinged, hinged!


Sinu riik tulgu,sinu tahtmine sündigu nagu taevas, nõnda ka maa peal! Matteuse 6:10

GLOBAL REVIVAL MAP VIDEO BIBLE SCHOOL- VIDEO PIIBLIKOOL

Me usume, et teadmatus Iisraeli ning meie usus juudi juurte suhtes peab saama eemaldatud valguse kiirusel! Seetõttu YHVH on andnud meile GRM 'I – globaalse ärkamise MAP video piiblikooli "Iisraelist sinu koju". Sa võid alustada õpinguid, võid külvata seda edasi ning alustada Iisraeli piiblikooli oma enda linnas ja kasutada oma teenistuses!
www.kad-esh.org.

Samuti vaata kõiki Piiskop Dominiquae raamatuid ja vahendeid poes- SHOP aadressil
www.kad-esh.org



SEENIORIDE VÄGI



Kui sa oled SEENIOR ( pensionil olev vanem inimene) ning ei ole kaastegev Yah (Jumala) Armees siis vaata meie visiooni SINU jaoks. VAATA SENIOR POWER- SEENIORI VÄE VISIOONI ning REGISTREERIMISE VORMI leheküljel www.kad-esh.org. Klikka seal SENIOR POWER peal või rohkema informatsiooni saamiseks saada meile email aadressile info@dominiquaebierman.com


Kontakt Kad-Esh MAP Ministeeriumid

E-mail: mail to:mailto:info@dominiquaebierman.com /
www.kad-esh.org
USA: PO Box 15221, Newport News, VA, 23608
Iisrael: PO Box 4090, Eilat 88140
Telefon 972 523 781 553, Faks +972 8 633 0270

 
 
 
© piiskop dr Dominiquae Bierman 2013 - Luba on antud (ja me julgustame teid), et levitada neid kirjutisi. Sa võid kordustrükk aastal paberkandjal, saatke oma e-posti nimekirjad ja paneb need oma veebilehel. Sa ei tohi muuta kirjutistele ja teil tuleb hoida kõik autori kohta kirjutisi, mis sisaldab järgmist: Kad-Esh MAP ministeeriumid, http://www.kad-esh.org/. See autoriõiguse märge peab ka jääma. Kõigi teiste õigusi ja küsib sealhulgas kirjastamine, võtke mail

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar