Blogiarhiiv

reede, 12. juuli 2013

Hoiduge Perverteeritud "Armastusest"

 
 

 


 

Sest kõik, mis on maailmas, lihahimu, silmahimu ja elukõrkus, ei ole Isast, vaid on maailmast." 1.Johannese 2:16

 

Torah Portsion  Dvarim- Dvarim (5. Moosese 1-3:22)

 

Shabbat shalom kallilt armastatud!

 

 

Elame ühiskonnas, kus sõna ARMATUS kasutatakse laialt paljude himude väljendamiseks.

Himu nimetamine ARMASTUSEKS on juba nii tavaliseks saanud, et on viimane aeg tuua Himu Vaim valguse kätte, et Jah (Jumala) inimesed võiks saada vabaks.

 

 

HIMU DEFINITSIOON

 

1.   Seksuaalne himu: tugev füüsiline himu kellegiga seksuaalsesse vahekorda astuda, tavaliselt ilma armastuse ja kiindumuseta.

2.    Intensiivne või kontrollimatu seksuaalne kirg

3.   Innukus: tungiv soov või entusiasm millegi järele

4.    Igatsema või ihaldama; tugevat ja mõõdutundetut kirge omama (millegi jaoks või järele).

 

ARMASTUSE DEFINITSIOON

 

„Armastus on pikameelne, armastus on täis heldust; ta ei ole kade, armastus ei suurustle, ta ei ole iseennast täis; ta ei ole viisakuseta, ta ei otsi omakasu, ta ei ärritu, ta ei pea meeles paha; ta ei rõõmutse ülekohtust, aga ta rõõmutseb ühes tõega; tema vabandab kõik, usub kõik, loodab kõik, sallib kõik!" 1. Korintose 3:4-7

 

 

„Mehed, armastage oma naisi, nõnda nagu ka Kristus on armastanud kogudust ja on andnud iseenese tema eest, et teda pühitseda, pestes puhtaks veepesemisega sõna sees."  Efeslaste 5:25-26

 

Tugevad igatsused ei ole tingimata patused või hävitavad. Meid on näiteks kutsutud „innukalt igatsema" vaimuande!

 

„Taotlege armastust ja olge agarad taotlema vaimuandeid, aga kõige enam prohvetlikku kõnelemist!" 1 Korintose 14:1

 

 

Meid on kutsutud nii JHVH-t  kui ka üksteist innukalt armastama isegi niikaugele, et oleme nõus andma oma elu teise eest.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Et te olete oma hinged puhastanud tõe sõnakuulmises teesklematuks vennalikuks armastuseks, siis armastage üksteist innukalt ja südamest,           1 Peetruse 5:22

 

 

 

 

Erinevus himu ja armastuse vahel on selle tunde ALLIKAS!

 

Üks neist on lihast ja teine Vaimust. Üks on täielikult isekas, vaoshoidmatu, ebapuhas ja omastav ja teine on isetu, puhas ja innukas. Mehel ja naisel on võimalik üksteist kirglikult armastada ja igatseda üksteise järele olles aga  motiveeritud Pühast Vaimust, kõige Loojast!

 

ERISTADES HEAD KURJAST

 

„Häda neile, kes hüüavad kurja heaks ja head kurjaks, kes teevad pimeduse valguseks ja valguse pimeduseks, kes teevad kibeda magusaks ja magusa kibedaks!" Jesaja 5:20

 

 

JHVH hoiatab meid, et me ei kutsuks head kurjaks või kurja heaks. Teiste sõnadega Ta hoiatab meid hägustamast piire õige ja vale asja vahel. Täna peetakse heaks aksepteerida ebamoraalsuse standardeid, mis kõigest 20, 30 aastat tagasi oleks suuri laineid tekitanud!

Palju on neid, kes nimetavad asju, mida Elohim hukka mõistab millekski „heaks" või „valgustavaks"! Ja kui keegi julgeb astuda vastu nendele ühiskonna valedele, võib ta leida end vanglast või saada „avaliku lintšimise" osaliseks! Tõde on see, et Kõigeväelise sotsiaalsed ja vaimsed moraalistandardid ei „arene" ega muutu. Nad on igavesti samad!

„Kõik hea and ja kõik täiuslik annetus on ülalt ja tuleb valguse Isalt, kelle juures ei ole muutust ega varjutuste varju."Jakoobuse 1:17

 

Mitte kaua aega tagasi rääkis üks teenistuses olev abielupaar meile Rabiga oma võitlustest, eriti mehe omadest. Ta oli võidelnud täieliku impotentsusega palju aastaid. Mees oli talunud seda olukorda kuna arvas, et selle põhjustasid teatud ravimid aga see möödub varsti.

 

Nüüd, peale aastaid ilma igasuguste intiimsuhete või kireta, tundis ta end läbikukkununa.

Ta naine oli olnud kena ja kannatlik ning ei avaldanud survet, omades rahu südames, et „kõik on Jumala kontrolli all".

 

Ühel päeval usaldas ta oma naisele, et oli üritanud taastada oma mehelikkust hellitades himuraid ja seksuaalseid mõtteid. Ta arvas, et see oli headel eesmärkidel. Ta naine oli selle pärast väga mures ja seetõttu tulid nad meilt nõu küsima. Kui me sügavamalt asja uurisime mõistsime, et nende abielu oli tülide pärast palju kannatanud. Peaaegu iga kord, kui nad olid intiimsuhtes, lõppes see tüliga ja naine oli pisarates. Lõpuks oli naine nii haavatud kõige selle  tõttu, et pelgas igasugust lähedust oma mehega.

 

HIMU TOODAB RIIDU!

 

„Kust tõusevad võitlemised ja kust tülid teie seas? Kas mitte sealt, teie himudest, mis sõdivad teie liikmetes? Te himustate ja teil siiski ei ole; te tapate ja kadestate ega või midagi saavutada; te tülitsete ja sõdite." Jaakobuse. 4:1-2

 

Küsitlemist jätkates saime teada, et mees oli enne potentsi kaotamist tihti hellitanud himuraid mõtteid. Temas oli nii palju himu, et see hakkas mõjutatama tema mõttemaailma, kuigi ta ei rikkunud kordagi abielu.

 

Oma endises elus oli ta olnud „naistekütt" ja tegelenud pornograafiaga, aga kuna ta nüüd teenis Jumalat, hoidis ta end sellest puhtana. Ta ei olnud ka teisi naisi puudutanud, välja arvatud „himurate mõtete hellitamise". Tema jaoks oli himu muutunud normaalseks. See jumalasulane oli osa võtnud paljudest vabastus ja sisemise tervenemise teenistustest aga siiski jäi see eluvaldkond peidetuks kuna ta ei pidanud seda halvaks! Teiste sõnadega ta ei arvanud, et see on „perverssus".

 

Tema arvates võis see anda isegi rohkem naudingut tema abielusuhtesse ja „võimendada ta mehelikkust". Siiski selle abielupaari tülid ja tema naise kannatused, ilma põhjuseid teadmata, olid peaaegu ületamatud. Ainult tänu Jahve  armule ei olnud see paar peale nii paljusid aastaid abielu veel lahutanud!

 

Jumala Sõna on väga selge meie mõttemaailma tähtsuse kohta. Meie üle ei mõisteta kohut ainult meie tegude vaid ka meie mõtete alusel! Tegelikult hävitati kogu Noa põlvkond kurjade mõtete tõttu!

 

„Kui JHVH nägi, et inimese kurjus maa peal oli suur ja kõik ta südame mõtlemised iga päev üksnes kurjad, siis JHVH kahetses, et ta inimese oli teinud maa peale, ja ta süda valutas." 1. Moosese 6:5-6

 

Jumala Sõna on väga selge, et mitte ainult Teod vaid ka Mõtted loevad. Mõtetest saavad aja jooksul teod!

 

„Aga mina ütlen teile, et igaüks, kes naise peale vaatab teda himustades, on juba abielu rikkunud temaga oma südames." Matteuse 5:28

 

 

 

Samuti hoiatatakse meid, et PATU (nii mõttes kui teos) viljad või tulemused on surmavad!

„Sest patu palk on surm, aga Jumala armuand on igavene elu Kristuses Jeesuses, meie Issandas!" Rooma 6:23

 

Mainitud abielupaar kannatas palju aastaid tülide pärast, mida põhjustas HIMU. Naine ei teadnud, mis ta mehe mõttemaailmas toimub, aga sageli peale intiimsuhet kisendas ta nagu oleks keegi püüdnud teda tappa!

 

Abielus olid pidevad tülid. Lõpuks naine kangestus pelgast mõttest, et peab mehega voodisse minema. Mees omakorda ärritus naise külmuse ja seksuaalse ükskõiksuse peale ja selline nõiaring jätkus kuni see mees kaotas igasuguse võime armatsemiseks.

Himustamise patt mehe mõttemaailmas tappis ta mehelikkuse ja abielusuhte. Ta arvas, et ta impotentsuse põhjus on füüsiline, aga tegelikult oli see vaimne!

 

Olles siiski jumalakartlik paar, püsisid nad koos ja jätkasid teenimist  Kuningriigi jaoks „sunnitud eunuhhidena". Lõpuks ei suutnud mees seda olkorda enam taluda ning , et oma „mehelikkust võimendada" naases tagasi vana harjumuspärase himustamise mudeli juurde. Kuid see ei teinud olukorda paremaks! Nüüd hakkasid nad tülitsema ka ilma füüsiliselt koos olemata ja kui naine talle lõpuka vastu hakkas, siis tunnistas ta , et oli hellitanud vana harjumuse kohaselt himuraid mõtteid, mis avasid ukse tülidele.

Hea uudis on selles, et kui kohtusime selle paariga, oli mees lõpuks aru saanud, et Himu on „Perverteeritud Armastus" ja isegi oma naisele mõeldes, peab see olema PUHAS, et omada tervet, õnnistatud, püha ja kestvat abielusuhet.

 

 

 

On täiesti võimalik omada Puhtaid ja Romantilisi mõtteid oma abikaasa suhtes, ilma himu ja kuradi abi kasutamata! Võta aega, et lugeda Ülemlaulu!

 

Keegi pole kunagi kirjutanu

d romantilisemat ja samas puhtamat raamatut, kui see!

Elohim lõi Mehe ja Naise, et nad naudiksid üksteist!

 

„Ja JHVH Jumal ütles: "Inimesel ei ole hea üksi olla; ma tahan teha temale abi, kes tema kohane on!"" 1. Moosese 2:18

 

 

 

 

 

 

IHA MOONUTAB TÄIUSLIKU JA ILUSA

 

Ja Jumal vaatas kõike, mis ta oli teinud, ja vaata, see oli väga hea. Siis sai õhtu ja sai hommik – kuues päev. 1.Moosese 1:31

 

Iha on Moonutatud Armastus! See on sama kui võtta midagi püha ja ilusat ning see ära rikkuda. Selle asemel, et lasta Pühal Vaimul õnnistada suhet, tulevad deemonid "appi" läbi moonutatud ja rikutud mõtete. Kui mees või naine ei ole oma mõtetes puhas, mõjub see nende abielule kohutavalt! Ülalmainitud paari puhul, viis see lõputute riidude ja vaenuni. Naine tundis, et teda on rüvetatud ja ära kasutatud. Ta  igatses lähedust oma mehega aga iga kord kui nad jälle üritasid,  tundis ta end voodis olevat kellegi "võõraga". Olles palve-naine, mõistis ta, et sellesse on segatud deemonid. Lõpuks tundus, et Jahve on tema palveid kuulnud. Ta mees jäi impotentseks,kuna ta ei paradanud meelt ega tegelenud selle ihaga! Nagu näete, kui keegi hellitab iharaid mõtteid, lubame me perverssuse deemonitel meis ja meia kaudu elada. Abielus saavad ka need deemonid "jagatud"!

 

Seepärast jätab mees maha oma isa ja ema ning hoiab oma naise poole, ja nemad on üks liha! 1.Moosese 2:24

 

Kui mees ja naine saavad ÜHEKS LIHAKS, jagavad nad üksteisega KÕIKE, mis neil on! Kui mõlemal on puhas eluviis siis on see puhas õndsus ! Justkui oleks kõik "taevalik" . Aga kui üks partneritest kas MÕTLEB või KÄITUB ebapühalt, mõjutab see kohutaval moel teist partnerit ja võib lõpuks hävitada abielu!

 

 

 

 

 

ARUKUSE FAKTOR

 

Ja ta ütles inimesele: „Vaata, Issanda kartus - see on tarkus, ja hoidumine kurjast on arukus!" Iiobi 28:28

 

Probleemiks on arukuse puudumine! Kui ülalmainitud loos mees oleks kasutanud oma mõistust, siis oleks tal olnud JHVH Kartus, mis on tarkuse algus. Ta oleks vihanud neid kurje mõtteid! Aga see mees oli religioosne, kuigi vaimuga täidetud aga leige oma suhtumistes. Ta eelistas "nautida pattu". Ta ei vihanud iha ega himuraid mõtteid! Tegelikult ta ei mõelnud midagi selles suhtes. Ta elas "kahte elu", arvates, et see ei olegi nii "suur asi" . Lõppude lõpuks, ta ei olnud ju aastaid puudutanud teisi naisi peale oma naise.  Ta mõtles, et ta on parem, kui paljud teised ja sellepärast õige! Ta ei suutnud mõista, miks alati, kui ta oma naisele ütles, et "ma armastan sind", muutus naine väga skeptiliseks ja ei suutnud tema armastusse päriselt uskuda! Armastus ja iha ei saa koos eksisteerida, nagu Valgus ei saa olla koos Pimedusega!

 

Mis ühist on õigusel ja ülekohtul või mis osadust valgusel pimedusega? 2.Korintlastele 6:14b

 

Mis on lahendus IHALE? Just nagu iga teine Patt . Teshuva on Teshuva. Vastus on MEELEPARANDUS. Tooge patt välja valguse kätte, tunnistage seda Jahve ees ja kellegi teise ees, keda te usaldate ning loobuge sellest.

 

Kes oma üleastumisi varjab, ei jõua sihile, aga kes neid tunnistab ja need hülgab, leiab armu.
Õpetussõnad 28:13

 

Ole halastamatu patu ning kurjade mõtetega!   Jeshua on meil käskinud olla HALASTAMATU kõige patuga ja eriti Silma ning Liha Himuga!

 

Kui aga su parem silm ajab sind patustama, siis kisu ta välja ja heida minema, sest sulle on kasulikum kaotada üks osa oma kehast kui lasta kogu keha heita põrgusse. Matteuse 5:29

 

Samuti käsib ta meil Temale ja Ta teedele alistuda, aktiivselt kurjale vastu pannes ning olles selles järjekindel, KUNI Iha Vaim lahkub meie juurest.

 

Alistuge siis Jumalale! Pange vastu kuradile, siis ta põgeneb teie juurest. Tulge Jumala ligi, siis tuleb tema teie ligi! Patused, puhastage käed ja kasige südamed, te hingelt kahestunud!Tundke oma viletsust, leinake ja nutke! Teie naer muutugu nutuks ja rõõm kurbuseks! Jaakobuse 4:7-9

 

Ta on meid kutsunud käima tõelises, Pühas Armastuses, kõigis meie elu valdkondades. Nii vendade, sõprade, vanemate ja lastena kui ka abielupaaridena. Iga Armastuse aspekt omab  oma kohta. IHA ON MOONUTANUD ARMASTUS ja selle vili on SURM. Vabane sellest igas oma elu valdkonnas, olgu selleks siis iha toidu järgi, iha vägivalla, tähelepanu või võimu järgi. Samuti raha järgi või seksuaalne iha.  Ole püha, nagu Tema on Püha ja naudi seda ülikülluslikku elu, mida Yeshua on tõotanud!

 

Alanduge Issanda ette, siis ta ülendab teid!. Yaakov (Jaakobuse) 4:10

 

 

 

 

Sinu sõbrad ja mentorid Iisraelis,

Piiskop Dominiquae ja Rabi Baruch Bierman

"Siioni pärast ma ei vaiki" Jesaja 62:1

 

 

 

 

 

 

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

TASUTA ALLALAADIMINE: SINU PASTOR PEAKS SEDA LUGEMA. IGAÜKS PEAKS SEDA LUGEMA. www.kad-esh.org klikka SHOP peal ja lae alla THE MAP REVOLUTION

 

 

 

 

 

 

 

 

40 PÄEVA MEELEPARANDUSE PAAST

 

 

ÜHINE MEIEGA KUNI 4-nda AUGUSTINI, SEST ME PEAME ÜHENDATUD, ASENDUSTELOOGIAST MEELEPRANDUSE- TESHUVA PAASTU ÜLEMAAILMSE KOGUDUSE PÄRAST.

Registreeru www.kad-esh.org

 

 

GRM SINU USU ÜMBER SEADISTAMISEKS

 

 

Video Piiblikool, nagu ei ükski teine, kättesaadav sinu turvalises kodus või palvegrupis või koguduses. See aitab sul teha "plats puhtaks" Asendusteoloogiast ning tuua sind, su perekond ja osadusgrupp tagasi originaalse "Siionis tehtud" evangeeliumi juurde. Miks mitte ühineda meiega selle 40-ne päevase paastu ajal ning kiirendada ümber seadistamise protsessi. See on täiuslik vahend Meeleparanduseks ja Hingamiseks, mis juhib Päästele ja Uuendamisele.

 

 

 

Parandage siis meelt ja pöörduge, et teie patud kustutataks, nii et Issandalt tuleksid kosumisajad ja ta läkitaks teie jaoks määratud Messia Jeshua. Apostlite teod 3:19

 

www.kad-esh.org  klikka GRM Bible School peale

 

 

IISRAELI PIIBLIKOOL RATASTEL JA SUKKOTI REIS 2013

 

Ja paljud rahvad lähevad ning ütlevad:„Tulge, mingem üles Issanda mäele, Jaakobi Jumala kotta, et ta meile õpetaks oma teid ja et võiksime käia tema radu: sest Siionist lähtub Seadus ja Jeruusalemmast Issanda sõna!"  Jesaja 2:3

 

 

Teshuva ja tõeline Meeleparandus Asendusteoloogiast juhib meid TAGASI Siionisse nii vaimselt kui ka füüsiliselt. See kahe nädalane ringreis Jahve maal, koos Piiskop Dominiquae ja Rabi Baruch Biermaniga, SEADISTAB sind täielikult ÜMBER ning transformeerib sinu usu ja elu. See on HINDAMATU ja erineb kõigist teistest Iisraeli ringreisidest. Ära maga maha seda AEGA, sest buss on juba peaaegu täis! Registreeru NIIPEA KUI VÕIMALIK www.kad-esh.org. Klikka aknal: Sukkot 2013

 

 

REPENTANCE STARTS IN THE HEART AND MOVES THROUGH OUR POCKET

Oma vanemate päevist alates olete te lahkunud mu määrustest ega ole neid pidanud. Pöörduge tagasi minu juurde, siis pöördun mina teie juurde, ütleb vägede Issand. Aga teie ütlete: „Kuidas me peaksime pöörduma?" Kas inimene tohib Jumalat röövida? Aga teie röövite mind ja ütlete: „Kuidas me sind röövime?" Kümnise ja tõstelõivuga. Olge needusega neetud,et teie, kogu rahvas, mind röövite! Tooge kõik kümnis täies mõõdus varaaita,et mu kojas oleks toitu,ja proovige mind ometi sellega,ütleb vägede Issand. Tõesti, ma avan teile taevaluugid ja kallan teile õnnistust küllastuseni. Malaki 3:7-10

 

 

www.kad-esh.org klikka Online Giving (online annetus)

 

 

KAD-ESH MAP MINISTRIES MAP REVOLUTION ARMEE

 

on pühendunud Siionis tehtud evangeeliumi kuulutamisele Iisraelis ja kõigi rahvaste seas mis on rajatud Pühaduses ja Õigsuses heebrea juurtele ja keda järgivad apostellikud tunnustähed ja imed.

SINU PARTNERLUS MEIEGA ON AJALOOLISE TÄHTSUSEGA

Midagi ajalooliste mõõtmetega on sündimas rahvaste hulgas ja Püha Vaimu linnas Eilatis ja Eilati palvetornis ning peagi saab seal olema "Tervenduse Telk". Sinu partnerlus meiega on jumalikult määratud YHVH poolt, et Tema tahet teoks teha selles paigas.. Suur tänu sinu sõnakuuleliku armastuse ohvri ja palvete eest" www.kad-esh.org

Partnerlus ja on-line külvamine
"Siis ma õnnistan neid, kes sind õnnistavad" 1Mooses 12:3


HÜVITUS IISRAELILE – LAPSENDA EILAT

 


Me oleme palunud Teda nende eest rahvaste seas kes parandavad meelt, et nad teeksid HÜVITUSE Iisraelile aidates meid rajada Püha Linn Eilat, Iisraeli Lõunavärav kui Ärkamise Keskus tervele Iisraelile. Asutada TV stuudio ja peakorter kust on võimalik edastada Siionis valmistatud Evangeeliumi Iisraelist rahvastele; aidata meid asutada Outreach Kohvik (avalik abiteenistus suunatud tavakodanikele) linna keskuses, et sirutuda välja ja jõuda kõikideni iisraelis kes seda linna külastavad; laiendada Eilati Palvetorni ja Tervendustelki. Kõik need projektid vajavad PALVEID ja FINANTSE. Nende eesmärk on üks – hinged, hinged, hinged!


Sinu riik tulgu,sinu tahtmine sündigu nagu taevas, nõnda ka maa peal! Matteuse 6:10

GLOBAL REVIVAL MAP VIDEO BIBLE SCHOOL- VIDEO PIIBLIKOOL

Me usume, et teadmatus Iisraeli ning meie usus juudi juurte suhtes peab saama eemaldatud valguse kiirusel! Seetõttu YHVH on andnud meile GRM 'I – globaalse ärkamise MAP video piiblikooli "Iisraelist sinu koju". Sa võid alustada õpinguid, võid külvata seda edasi ning alustada Iisraeli piiblikooli oma enda linnas ja kasutada oma teenistuses! www.kad-esh.org.
Samuti vaata kõiki Piiskop Dominiquae raamatuid ja vahendeid poes- SHOP aadressil www.kad-esh.org



SEENIORIDE VÄGI




Kui sa oled SEENIOR ( pensionil olev vanem inimene) ning ei ole kaastegev Yah (Jumala) Armees siis vaata meie visiooni SINU jaoks. VAATA SENIOR POWER- SEENIORI VÄE VISIOONI ning REGISTREERIMISE VORMI leheküljel www.kad-esh.org. Klikka seal SENIOR POWER peal või rohkema informatsiooni saamiseks saada meile email aadressile kad_esh_map@msn.com.

SUKKOT TOUR 2013 (Sukkoti Reis 2013)




Kontakt Kad-Esh MAP Ministeeriumid

E-mail: kad_esh_map@msn.com / www.kad-esh.org
USA: PO Box 15221, Newport News, VA, 23608
Iisrael: PO Box 4090, Eilat 88140
Telefon 972 523 781 553, Faks +972 8 633 0270

 

© piiskop dr Dominiquae Bierman 2013 - Luba on antud (ja me julgustame teid), et levitada neid kirjutisi. Sa võid kordustrükk aastal paberkandjal, saatke oma e-posti nimekirjad ja paneb need oma veebilehel. Sa ei tohi muuta kirjutistele ja teil tuleb hoida kõik autori kohta kirjutisi, mis sisaldab järgmist: Kad-Esh MAP ministeeriumid, http://www.kad-esh.org/. See autoriõiguse märge peab ka jääma. Kõigi teiste õigusi ja küsib sealhulgas kirjastamine, võtke kad_esh_map@msn.com

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar