Blogiarhiiv

reede, 19. juuli 2013

Naistefoobia

 
 
 
 
 
 
 
 

                       

Toora portsjon: VAETCHANAN – Dvarim (5.Moosese) 3:23-7:11

 

Ta avab oma suu targasti ja tema keelel on sõbralik õpetus. Õpetussõnad  31:26

 

 

Shabbat shalom kallilt armastatud!

 

Üks kõige mõistatuslikumaid asju mu teenistuses, millega ma olen põrkunud, on see, kuidas mehed tõrjuvad tarkust, mis tuleb arukatelt YHVH-kartlikelt naistelt. Enamasti mehed vabandavad enda üleolevat, selgelt halvustavat ja isegi vaenulikku suhtumist tarkadelt naistelt tulevate õpetuste suhtes "kohutava ema" või vanaemaga, kes neil oli. Sügavale kasvanud kibeduse ja hüljatuse juured ema suhtes, kes on valitsenud paljude meeste ja isegi jumalakartlike meeste üle. See sandistav suhtumine mõjutab seda, kuidas nad oma naistesse suhtuvad ja toob abiellu tohutu hulga riidu ning pettumust.

 

Mehed, kes peavad ennast kristlasteks, messiaanlikeks või religioosseteks, leiavad õigustuse oma jätkuvalt "kurtidele kõrvadele" ja tarkade nõuannete hülgamisele, mis tulevad TEMA huultelt. Jumal on teinud mehe PEAKS, ütlevad nad, meie oleme "boss", juht majapidamises ja mu naine peab vait jääma ja "alistuma"! Kui ta ole vait ega "alistu" vastu-vaidlemata, peetakse seda naist "näägutajaks" parimal, "Iisebeliks" halvemal juhul.

 

Ikkagi oli see Naine Aadam (hiljem nimetatud Eevaks), kes viis Aadama pattu! Nad ütlevad!

On huvitav, et isegi Jeshuale oli see tundlik teema. Kui Tal ei oleks valinud  teha ja rääkida KÕIKE, mida Ta nägi oma Isas (YHVH!), oleks Ta arvatavasti hakanud mässama oma ema vastu, sest viimane oli Naine!

 

Aga kui veinist tuli puudus, ütles Jeesuse ema talle: „Neil ei ole enam veini." Jeesus ütles talle: „Mis on sul minuga asja, naine? Minu tund ei ole veel tulnud." Ta ema ütles teenritele: „Mida iganes tema teile ütleb, seda tehke!"  Johannese 2:3-5

 

Ta ema ignoreerib seda matsholikku hoogu ja ütleb teenritele, et nood järgiksid Tema korraldusi.  Jeshua oli "hea poiss" ja kuulas oma Ema. Esimene ime Tema teenistuses võis sündida! Kiitus JHVH-le, et Poeg valis olla sõnakuulelik oma emale, arukale ja kuulekale naisele. Kui Ta ei oleks, võimalik, et kogu Ta Teenistus oleks olnud jõuetu. Lõppude lõpuks on võimalik omada autoriteetsus ainult olles ise autoriteedi alll. Jeshua elas oma Ema majas ja pidi alluma tema targale autoriteedile! Kui Ta oli juba astunud Teenistusse ja ema ekslikult üritas Teda peatada, siis Ta enam ei allunud, sest ema oli "lihas"  ning juhitud emotsioonide ja hirmu, mitte Püha Vaimu poolt.

 

UHKED MEHED EI KUULA ARKUAID NAISI

 

 Uhkus on enne langust ja kõrkus enne komistust. Õpetussõnad 16:18

 

Tarku naisi, emasid, abikaasasid ja viiekordse teenistuse juhte tuleb kuulata, kui nad on Vaimus! Nii paljud mehed on jõuetud, sest nad keelduvad kuulamast arukaid naisi, keda Jah on nende ellu saatnud. Uhkus, mis on suunatud naiste vastu, kes on erinevatel juhtivatel kohtadel, nõrgestab paljusid mehi, sest nende kõrv on kurt Tarkusele!

 

Eks hüüa tarkus, eks tõsta arukus häält? Küngastel tee ääres, teelahkmetel,
on ta võtnud aset. Väravate kõrval, linna sissekäigus, seal, kus ustest sisse minnakse, kisendab ta: „Teile, mehed, ma hüüan, ja mu hääl kõlab inimlastele! Õppige, rumalad, mõistlikkust, ja albid, hakake aru saama!
Õpetussõnad 8:1-5

 

Ühel päeval kuulus evangelist Aimee Sample MacPherson küsis oma jumalakartlikult emalt:"Kas naine võib olla jutlustaja?" Ta ema mõtles sügavalt ja vastas:"Mitte MINGIL juhul!" "Miks?", küsis väike Aimee? "Sellepärast, et patt tuli maailma läbi naise!" 12 aastane noor Aimee (kellele oli määratud saada suurimaks evangelistiks keda maailmas nähtud!) mõtles hetke ja seejärel andis väärilise vastuse:

 

"Aga kui patt tuli läbi naise maailma, miks ei võiks ta maailmast VÄLJA MINNA naise läbi?"

Tõepoolest patt lahkus maailmast naise läbi. Noore naise läbi, kelle nimi oli Miriam (Maarja), seda tema sõnakuulelikkuse läbi. Vaatamata kõige kummalisematele olukordadele Inimese Poeg, Iisraeli Messias sündis!

 

EZER KENEGDO-KOHANE ABI

 

Ja Issand Jumal ütles: „Inimesel ei ole hea üksi olla; ma tahan teha temale abi, kes tema kohane on." 1. Moosese 2:18

 

Heebrea keeles "kohane abi" on EZER KENEGDO, mille tegelik tähendus on : Abiline (nagu Püha Vaim on abiline ja teeb meid võimeliseks tegema),  kes OSUTAB VASTUPANU mehele tema kasuks. Abiline, kes peegeldab teda.  Kas su naise juures on märgata kurnatuse märke? Vaata PEEGLISSE! Ta on oma abikaasa peegel! Kas suhe sinu ja JHVH(Jumala), sinu ja abikaasa vahel vireleb? Mehed,  võtke ennast kokku ja "vaadake peeglisse!"  Kas ta on õnnelik sinuga? Kas ta pidevalt "näägutab" su kallal ühtede ja samade asjade üle, sest sa ei paista kuulvat? Kuidas on su "armueluga" tema ja ka Kõigeväelise Endaga? Jumala naised on määratud olema PEEGLIKS oma meestele. Kui abielumehed lihtsalt alanduksid kuulama nende arukaid nõuandeid   ja ka nende kaebusi, võiksid nad kasvada ja saada aina paremaks ja üha edukamaks!

 

TARKUS HÜÜAB!

 

Eks hüüa tarkus, eks tõsta arukus häält! Õpetussõnad 8:1

 

Naised, kes tõstavad oma häält, ei ole tingimata "domineerivad Iisebelid". Nad võivad hüüda mõningast Tarkust oma meestele, kes on rumalaks muutunud, keeldudes kuulmast tarkust, mille JHVH ise on asetanud nende naiste huultele.

 

Kuulus naine, nimega Abigail, kellest sai Kuningas Taaveti naine, oli abielus rumala mehe Naabaliga, kes ei kuulanud tema tarkust. Kui Taavet tuli ja küsis süüa oma vapratele meestele, kes olid kaitsnud ka Naabali karjasid, siis Naabal põlgas nad ära. Ta keeldus neid abistamast. Taavet oli väga solvunud, nii et ta otsustas "emotsioonide mõjul" hävitada kogu Naabali pere ja majapidamise!

 

Kui poleks olnud tema tarka naist Abigaili, kes tõttas leevendama Taaveti viha rikkalike andidega valitud roogadest ja arukate sõnadega, siis tema, kogu pere ja teenijad oleksid sel päeval surnud.

 

Ja Taavet ütles Abigailile: „Õnnistatud olgu Issand, Iisraeli Jumal, kes sellel päeval on sind mulle vastu läkitanud!  Õnnistatud olgu su mõistus ja õnnistatud ole sa ise, et sa täna mind oled takistanud veresüüsse sattumast ja iseennast oma käega aitamast! 1.Saamueli 25:32-33

 

JHVH EI TEE VAHET MEHE JA NAISE VAHEL!

 

Ei ole siin juuti ega kreeklast, ei ole siin orja ega vaba, ei ole siin meest ega naist, sest te kõik olete üks Messias Jeshuas. Kui te olete aga Messia päralt, siis te olete järelikult Aabrahami sugu ja pärijad tõotuse järgi. Galaatlastele 3:28,29

 

Huvitav, et JHVH on mitmeid kordi ilmutanud Oma tahet naisele enne kui tema mehele (abikaasale). Näiteks nagu juhtus Simsoni emaga, keda JHVH ingel külastas, et anda juhtnööre selle väljavalitud lapse kasvatamiseks.

 

Sorast, daanlaste suguvõsast, oli keegi mees, Maanoah nimi; tema naine oli sigimatu ega olnud sünnitanud. .Aga Issanda ingel ilmutas ennast naisele ja ütles temale:„Vaata, sa oled sigimatu ega ole sünnitanud. Aga sa jääd lapseootele ja tood poja ilmale.  Kohtumõistjate 13:2

 

Abikaasa Maanoah ei olnud rahul, et ingel läks esiteks naise ja mitte tema juurde ja seetõttu küsis ta, et JHVH saadaks ingli uuesti.  Aga JHVH saatis ta uuesti naise ja mitte mehe juurde!

Ja Jumal kuulis Maanoahi häält ning Jumala ingel tuli jälle naise juurde, kui see istus väljal, ja Maanoah, ta mees, ei olnud tema juures.  Kohtumõistjate 13:9

 

Maanoah ei olnud ikka veel rahul sellega, et ta naine sai JHVH käest otsesed juhtnöörid. Lõppude lõpuks oli ta ju MEES. Aga JHVH jätkas juhtnööride andmist naisele , et tema mees KUULAKS oma arukat naist.

 

Ja Maanoah küsis: „Kui nüüd su sõna täide läheb, missugune peab siis olema poisi eluviis ja kuidas teda kohelda?" Ja Issanda ingel vastas Maanoahile: „Naine hoidugu kõigest, mis ma temale olen öelnud. Kohtumõsitjate 13:12,13

 

Teiste sõnadega JHVH Ingel ütles Maanoahile: "Mis sul viga on? Miks sa esitad Mulle küsimusi? Ma juba rääkisin kõik su naisele. Kuula TEDA!"

 

Täpselt sama lugu oli Jeshua ema Miriamiga (Maarja), keda Gaabriel külastas enne kui tema kihlatut Joosepit.

 

Ja ingel ütles talle:

 

„Ära karda, Maarja, sest sa oled leidnud armu Jumala juures!  Luuka 1:30

Kui JYHVH oleks pidanud naisi "teisejärgulisteks" ei oleks Ta mingil juhul jaganud Oma Riigi täiuslikku tahet KÕIGEPEALT naistega.

 

He certainly would not share His Kingdom perfect will with them FIRST. Isegi Jaakobuse ema Rebeka, Iisaki naine teadis Jahve tahet eelistada Jaakobit Eesavile. Tänu tema vahelesekkumisele sai Esmasündinu õnnistus osaks Jaakobile.

 

Aga kui lapsed ta ihus tõuklesid, ütles ta: „Mispärast on see minuga nõnda?" Ja ta läks Issandalt küsima. Ja Issand vastas temale:„Su ihus on kaks rahvast,kaks erinevat hõimu saab su üsast alguse:üks rahvas on vägevam teisest - vanem orjab nooremat." 1.Moosese 25:22-23

Kui see oleks olnud Iisaki valida, siis oleks Eesav saanud esmasõndinu õnnistuse ja "nägemist kogu Jahve lunastusplaanile läbi Jaakobi ja Jeshua" . Kuid see väga arukas naine Rebeka päästis selle päeva (1Mooses 27). 

 

Miks jagas Jahve seda maailma muutvat, ajalugu tegevat informatsiooni naise Rebekaga ja mitte tema mehe Iisakiga ? Miks jagas ta seda Miriamiga (Maarja) ja Maanoahi naisega ?

 

TARKUS -CHOCHMA ON NAISSOOST!

 

Õnnis on inimene, kes leiab tarkuse, ja inimene, kes jõuab arusaamisele,  sest sellest(naissoost asesõna heebrea keeles)  on rohkem kasu kui hõbedast ja rohkem tulu kui kullast. See on kallim kui pärlid, ja ükski asi, mida sa ihaldad, ei ole sellega(temaga kui naissoost isikuga heebrea keeles)  võrreldav. Õpetussõnad 3:13-15

 

Väga huvitav, et originaalne heebrea keelne sõna tarkuse ja ka Püha Vaimu kohta on naissoost.

JHVH valid Oma naised, et nad oleks Tarkuse Õpetajaks isegi oma meestele. Et naised "vastustaksid oma mehi kui viimased käituvad lihalikult" , nii et nad saaksid paremaks igas mõttes. Kuid religioossed eelarvamused on mehi aheldanud ning muutnud abielud õnnetuks. Väljapääs sellest on TESHUVA- Meeleparandus!  

 

Selline Teshuva toob kaasa ühe võimsaima läbimurde Jumalariigi meeste seas, abieludes ja kogu ühiskonnas.  Kui me viime läbi laulatusi, siis u mees rabi Barucj Bierman manitseb värskeid abielumehi iga kord sõnadega :

 

"Abielu on kõrgeim õppimisasutus ja sinu naine on seal õpetajaks"

JHVH on Lõpuajal kasutamas juhtimiseks tarku , Jahve –kartlikke naisi, et nad õpetaksid mõlemaid, nii mehi kui naisi.   Ühel päeval ma küsisin Temalt : "Miks sa kasutad Lõpuajal juhtidena nii palju naisi? " ja Jahve vastas mulle :

 

"Ma puhastan Oma Koda ja naised on paremad maja koristajad!"

 

Sest käes on aeg kohtumõistmisel alata Jumala kojast; aga kui esmalt meist, missugune lõpp ootab siis neid, kes ei võta kuulda Jumala evangeeliumi. 1. Peetruse 4:17

 

See on praeguse aja mandaat Kuningriigi Meestele, et nad vabaneksid kõigist oma eelarvamustest naiste suhtes, andestaksid oma "kohutavatele emadele" ning ütleksid lahti kõigest enesehaletsusest. Kui nad seda ei tee , siis jäävad nad ilma tarkusest mis on "naise huultel" ja nad võivad ka ilma jääda PARIMAST mida Jahvel on plaanis nende elude jaoks.

Me avaldame austust nendele Väelistele Tarkadele Naistele, kes muudavad maailma! Naisprohvet Deboorale- kohtumõistjale ja Iisraeli juhile, Mariah Woodward Ether'ile ,  Aimee Sample McPherson-ile, Katherine Kuhlman-ile , Golda Meir-ile , Indira Gandy-le ,Margaret Thatcher-ile , Joyce Meyer-ile ja paljudele, paljudele kes saavad tulema!

 

 

Sinu sõbrad ja mentorid Iisraelis

Piiskop Dominiquae ja Rabi Baruch Bierman

"Siini pärast ma ei vaiki " Jesaja 62:1

 

 

 

 

TASUTA ALLALAADIMINE: SINU PASTOR PEAKS SEDA LUGEMA. IGAÜKS PEAKS SEDA LUGEMA. www.kad-esh.org klikka SHOP peal ja lae alla THE MAP REVOLUTION

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

40 PÄEVA MEELEPARANDUSE PAAST

 

 

ÜHINE MEIEGA KUNI 4-nda AUGUSTINI, SEST ME PEAME ÜHENDATUD, ASENDUSTELOOGIAST MEELEPRANDUSE- TESHUVA PAASTU ÜLEMAAILMSE KOGUDUSE PÄRAST.

Registreeru www.kad-esh.org

 

 

GRM SINU USU ÜMBER SEADISTAMISEKS

 

 

Video Piiblikool, nagu ei ükski teine, kättesaadav sinu turvalises kodus või palvegrupis või koguduses. See aitab sul teha "plats puhtaks" Asendusteoloogiast ning tuua sind, su perekond ja osadusgrupp tagasi originaalse "Siionis tehtud" evangeeliumi juurde. Miks mitte ühineda meiega selle 40-ne päevase paastu ajal ning kiirendada ümber seadistamise protsessi. See on täiuslik vahend Meeleparanduseks ja Hingamiseks, mis juhib Päästele ja Uuendamisele.

 

 

 

Parandage siis meelt ja pöörduge, et teie patud kustutataks, nii et Issandalt tuleksid kosumisajad ja ta läkitaks teie jaoks määratud Messia Jeshua. Apostlite teod 3:19

 

www.kad-esh.org klikka GRM Bible School peale

 

 

IISRAELI PIIBLIKOOL RATASTEL JA SUKKOTI REIS 2013

 

Ja paljud rahvad lähevad ning ütlevad:„Tulge, mingem üles Issanda mäele, Jaakobi Jumala kotta, et ta meile õpetaks oma teid ja et võiksime käia tema radu: sest Siionist lähtub Seadus ja Jeruusalemmast Issanda sõna!" Jesaja 2:3

 

 

Teshuva ja tõeline Meeleparandus Asendusteoloogiast juhib meid TAGASI Siionisse nii vaimselt kui ka füüsiliselt. See kahe nädalane ringreis Jahve maal, koos Piiskop Dominiquae ja Rabi Baruch Biermaniga, SEADISTAB sind täielikult ÜMBER ning transformeerib sinu usu ja elu. See on HINDAMATU ja erineb kõigist teistest Iisraeli ringreisidest. Ära maga maha seda AEGA, sest buss on juba peaaegu täis! Registreeru NIIPEA KUI VÕIMALIK www.kad-esh.org. Klikka aknal: Sukkot 2013

 

 

REPENTANCE STARTS IN THE HEART AND MOVES THROUGH OUR POCKET

Oma vanemate päevist alates olete te lahkunud mu määrustest ega ole neid pidanud. Pöörduge tagasi minu juurde, siis pöördun mina teie juurde, ütleb vägede Issand. Aga teie ütlete: „Kuidas me peaksime pöörduma?" Kas inimene tohib Jumalat röövida? Aga teie röövite mind ja ütlete: „Kuidas me sind röövime?" Kümnise ja tõstelõivuga. Olge needusega neetud,et teie, kogu rahvas, mind röövite! Tooge kõik kümnis täies mõõdus varaaita,et mu kojas oleks toitu,ja proovige mind ometi sellega,ütleb vägede Issand. Tõesti, ma avan teile taevaluugid ja kallan teile õnnistust küllastuseni. Malaki 3:7-10

 

 

www.kad-esh.org klikka Online Giving (online annetus)

 

 

KAD-ESH MAP MINISTRIES MAP REVOLUTION ARMEE

 

on pühendunud Siionis tehtud evangeeliumi kuulutamisele Iisraelis ja kõigi rahvaste seas mis on rajatud Pühaduses ja Õigsuses heebrea juurtele ja keda järgivad apostellikud tunnustähed ja imed.

SINU PARTNERLUS MEIEGA ON AJALOOLISE TÄHTSUSEGA

Midagi ajalooliste mõõtmetega on sündimas rahvaste hulgas ja Püha Vaimu linnas Eilatis ja Eilati palvetornis ning peagi saab seal olema "Tervenduse Telk". Sinu partnerlus meiega on jumalikult määratud YHVH poolt, et Tema tahet teoks teha selles paigas.. Suur tänu sinu sõnakuuleliku armastuse ohvri ja palvete eest" www.kad-esh.org

Partnerlus ja on-line külvamine
"Siis ma õnnistan neid, kes sind õnnistavad" 1Mooses 12:3


HÜVITUS IISRAELILE – LAPSENDA EILAT

 


Me oleme palunud Teda nende eest rahvaste seas kes parandavad meelt, et nad teeksid HÜVITUSE Iisraelile aidates meid rajada Püha Linn Eilat, Iisraeli Lõunavärav kui Ärkamise Keskus tervele Iisraelile. Asutada TV stuudio ja peakorter kust on võimalik edastada Siionis valmistatud Evangeeliumi Iisraelist rahvastele; aidata meid asutada Outreach Kohvik (avalik abiteenistus suunatud tavakodanikele) linna keskuses, et sirutuda välja ja jõuda kõikideni iisraelis kes seda linna külastavad; laiendada Eilati Palvetorni ja Tervendustelki. Kõik need projektid vajavad PALVEID ja FINANTSE. Nende eesmärk on üks – hinged, hinged, hinged!


Sinu riik tulgu,sinu tahtmine sündigu nagu taevas, nõnda ka maa peal! Matteuse 6:10

GLOBAL REVIVAL MAP VIDEO BIBLE SCHOOL- VIDEO PIIBLIKOOL

Me usume, et teadmatus Iisraeli ning meie usus juudi juurte suhtes peab saama eemaldatud valguse kiirusel! Seetõttu YHVH on andnud meile GRM 'I – globaalse ärkamise MAP video piiblikooli "Iisraelist sinu koju". Sa võid alustada õpinguid, võid külvata seda edasi ning alustada Iisraeli piiblikooli oma enda linnas ja kasutada oma teenistuses! www.kad-esh.org.


Samuti vaata kõiki Piiskop Dominiquae raamatuid ja vahendeid poes- SHOP aadressil

www.kad-esh.org



SEENIORIDE VÄGI




Kui sa oled SEENIOR ( pensionil olev vanem inimene) ning ei ole kaastegev Yah (Jumala) Armees siis vaata meie visiooni SINU jaoks. VAATA SENIOR POWER- SEENIORI VÄE VISIOONI ning REGISTREERIMISE VORMI leheküljel www.kad-esh.org. Klikka seal SENIOR POWER peal või rohkema informatsiooni saamiseks saada meile email aadressile kad_esh_map@msn.com.

SUKKOT TOUR 2013 (Sukkoti Reis 2013)




Kontakt Kad-Esh MAP Ministeeriumid

E-mail: kad_esh_map@msn.com / www.kad-esh.org
USA: PO Box 15221, Newport News, VA, 23608
Iisrael: PO Box 4090, Eilat 88140
Telefon 972 523 781 553, Faks +972 8 633 0270

 

 

 

© piiskop dr Dominiquae Bierman 2013 - Luba on antud (ja me julgustame teid), et levitada neid kirjutisi. Sa võid kordustrükk aastal paberkandjal, saatke oma e-posti nimekirjad ja paneb need oma veebilehel. Sa ei tohi muuta kirjutistele ja teil tuleb hoida kõik autori kohta kirjutisi, mis sisaldab järgmist: Kad-Esh MAP ministeeriumid, http://www.kad-esh.org/. See autoriõiguse märge peab ka jääma. Kõigi teiste õigusi ja küsib sealhulgas kirjastamine, võtke kad_esh_map@msn.com

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar