Blogiarhiiv

laupäev, 6. juuli 2013

Meeleparandus on Vastus

 

 

 

 

Torah Portion MATOT-MASAEI: Bamidbar (Numbers) 30-35



 

 

Sest nõnda ütleb Issand Jumal, Iisraeli Püha: Pöördudes ja vaikseks jäädes te pääseksite, rahus ja lootuses oleks teie jõud, kuid te pole seda tahtnud.  Jesaja 30:15

 

Shabbat shalom väga armastatud:

 

Mõned päevad tagasi ma saatsin oma arvuti parandustöökotta, sest ta oli liiga aeglane ja koormatud. Sain selle päeva pärast tagasi instruktsioonidega tehnikult. Ta ütles, et mu kõvaketas on liiga täis ja et mul tuleb mõned suured failid kõrvaldada, eriti pildid ja videod. Ma järgisin instruktsioone täpselt, aga siiski tundus, et failid on liiga rasked ja üks nendest  oli "punaseks" värvunud. Ma pöördusin tagasi parandustöökotta ja väljendasin oma pahameelt arvuti olukorra suhtes. Tegelikult olin ma selle pärast nii ärritunud, et ma tahtsin selle prügikasti visata, kuigi mu arvuti oli ainult kaks aastat vana ja väga hea firmamärgiga. Mul oli mitmeid ülesandeid vaja teha kuid mu töövahend lihtsalt ei soovinud minuga koostööd teha! Istusime tehnikuga maha. Tundus, et tal ei ole vastuseid kuid ma palvetasin vaikselt Jahve abi järele. Järsku paistis tehnik justkui ilmutuse olevat saanud . "Kas te lubate meil arvuti täiesti ära puhastada ja ümber seadistada?"

 

 

Ma vastasin "Aga palun, ma olen oma tähtsad failid nagunii sealt välja võtnud, lihtsalt pühkige see "beebi" puhtaks ja tehke ta terveks! Mul on seda kiiresti vaja!" Nii tehtigi ja ilma lisa tasuta! Paar päeva hiljem sain oma arvuti tagasi, mis oli nagu täiesti uus! See oli saanud tagasi oma endise efektiivsuse, Halleluuja! Ja ma tahtsin selle prügikasti visata, samas kui ainuke asi, mida see vajas oli ÜMBER SEADISTAMINE!

 

 

ÜMBER SEADISTAMINE – MEELEPARANDUS - TESHUVA

 

 

Sest mina tunnen mõtteid, mis ma teie pärast mõlgutan, ütleb Issand: need on rahu, aga mitte õnnetuse mõtted, et anda teile tulevikku ja lootust. Siis te hüüate mind appi ja tulete ning palute mind, ja mina kuulen teid.Ja te otsite mind ja leiate minu, kui te nõuate mind kõigest oma südamest. Jeremia 29:11-13

 

Me kõik vajame  aeg ajalt "ümber seadistamistt". Inimeste puhul on selleks TESHUVA või Meeleparandus. TESHUVA'l on 4 eraldiseisvat tähendust, mis tulevad heebrea sõnatüvest SHUV  (שוב) – mis tähendab: PÖÖRDUDA, TAGASI TULLA, KAHETSEDA, SAAMA TAASTATUD ja VASTUS. Teiste sõndega Vastus (Teshuva) kõigile meie hädadele on Meeleparandus (Teshuva). Teshuva on omamoodi "Jumalik Seadistamine". Kõrgeim Tehnik on muidugi JHVH, Elohim, Aadama Looja, Ainuke, kes saab meid "parandada". Paljud meist on iseendas, oma elus, teistes inimestes ning isegi Jumalas Endas pettunud .

 

 

 

 

Mõned inimesed on kõiges nii pettunud, et nad otsustavad "oma elud prügikasti visata" just nagu mina tahtsin oma arvutiga teha.

 

Mõned lõpetavad enesetapuga, sest keelduvad tegemast Teshuva-d ning lasta oma elu ÜMBER SEADISTADA ehk reformeerida Jahve algupärase plaani kohaselt!

 

Ma tundsin ühte sellist meest, kes oli mulle väga kallis. Viimased sõnad, mis ma temalt kuulsin, olid: " Inimesed räägivad mulle, et ma pean meelt parandama ja Jeshua vastu võtma aga ma ei paranda eales meelt." Mul tulid külmavärinad peale, kui ta neid kohutavaid sõnu rääkis ja ma anusin, et ta ei ülbe Elohimi vastu. Mõni päev hiljem lasi ta ennast maha. Järgi jäid purunenud perekond ja kaks imearmsat last, kes tänaseni kannatavad, sest tema OTSUSTAS MEELT mitte PARANDADA!

 

Kui psühhiaatrid ja psühholoogid mõistaksid Teshuva tähtsust, suudaksid nad palju inimesi pasta. Selle asemel topitakse nad täis medikamente ja psühhoteraapiat, mis parimal juhul toimib kui "esmaabi". Samas on olukorra JUUREKS sellised patud nagu uhkus, kibedus, mass, mille põhjused on läbielatud tragöödiates, väärkohtlemises või/ja traumaatilistes juhtumites ja need on, mis inimesi tapavad! Kas põhjusega või põhjuseta on kõigi haiguste, hädade ja vaimsete probleemide JUUREKS PATT.

 

Heebrea keeles PATTU tähistab sõna CHET, mis tähendab "sihtmärgist mööda laskma".

Niikaua kui me jätkame "laskmist" ja üritame elada oma elusid ilma Teshuva-ta, Pöördumata Jahve (Jumala) Teedele, jätkub ka patustamine või märgist mööda laskmine. Lõpuks, pettununa, võime kahju teha nii endale kui ka teistele. Tegelikult ei naudi keegi "mööda laskjaks" olemist. Patt ja meeleparanduseta süda muudavad meid EBAÕNNESTUJATEKS! Suurim patt on UHKUSE patt Elohimi Enda vastu. Paljud inimesed raputavad Jumala poole rusikat, öeldes:

 

Kõik on sinu süü, sina lubasid kõigel sellel kurjal juhtuda, kus SA olid!?

 

Uhkusest juhitud ohvri mängimine ja enese-haletsus ei lase inimestel meelt parandada. Paljud valivad haigused, depressiooni, vaesuse ja surma ennemini kui alandada oma südamed Maa ja Taeva Looja ette ning alistada oma elud Jeshuale. Justkui Elu Looja võlgneks inimesele selgituse.

 

 

Oh teie põikpäisust! Kas peetakse savi võrdseks potissepaga, kas ütleb töö oma tegijale:„Tema ei ole mind teinud!" või ütleb kuju oma voolijale: „Tema ei oska midagi!"? Jesaja 29:16

 

See on väga lihtne: See maailm on langenud maailm, sest Aadam loovutas oma autoriteedi saatanale PATU läbi, mis on kõigi sotsiaalsete hädade allikas. Ning nüüd juhib saatan inimest PETTUSE kaudu

 

Teie olete oma isast kuradist ning tahate teha oma isa himude järgi. Tema on mõrtsukas algusest peale, ta ei püsinud tões, sest temas ei ole tõde. Kui ta räägib valet, siis ta räägib enda oma, sest ta on valetaja ja vale isa.   Johannese 8:44

 

Jeshua võttis selle tagasi maha pannes Oma elu, mis oli patuta. Tema veri on ainuke lunastus kogu patu eest ja kui meie allutame oma elud Temale saame me tagasi selle autoriteedi, mille Aadam kaotas. Siis me võime valitseda oma elus ja kõigis olukordades ning ka deemonite üle, uskudes, kuulutades ja täites Tema Sõna!

 

Kustutades ära meie võlakirja koos määrustega, mis olid meie vastu, ning selle on ta kõrvaldanud, naelutades selle risti külge. 15 Jumal on paljastanud valitsused ja meelevallad, häbistanud neid avalikult, võidutsedes nende üle Kristuses. Koloslastele 2:14;15

 

 

KA JUMALA RAHVAS PEAB MEELT PARANDAMA

 

Ja kui siis minu rahvas, kellele on pandud minu nimi, alandab ennast ja nad palvetavad ja otsivad minu palet ning pöörduvad oma kurjadelt teedelt, siis ma kuulen taevast ja annan andeks nende patu ning säästan nende maa.                  2 Ajaraamat 7:14

 

 

Nii Heebrea Pühakirjas (Vana Testament) kui ka Apostlite Kirjades ("Uus Testament") on enamus meeleparandust käsitlevad kirjakohad adresseeritud Lepingu Rahvale. VÄLJAPÄÄSU TEEKS (Teshuva! ) on mõlemal juhul "tulemine Elohimi ligiollu"

 

 

Tulge Jumala ligi, siis tuleb tema teie ligi! Patused, puhastage käed ja kasige südamed, te hingelt kahestunud!  Jaakobuse 4:8

 

 

See sarnaneb "arvuti parandusse viimisega". Kui ma poleks seda andnud tehnikute kätte ega lubanud neil seda puhastada ja ümber seadistada, siis oleks ma oma arvustist ilma jäänud või selle pettunult ja vihaselt prügikasti visanud. Nii paljud viskavad oma elu viha, kibeduse, pettumuse, mure ja depressiooni ajel prügikasti, lihtsalt kuna mingi asi ei toiminud enam. Nende elud on RASKED. Nad on täis patuste käitumismallide, uhkuse ja ebausu raskust, kibestumise ja andestamatuse raskust, pettumuste ja mure raskust, nii et nende TOIMIMINE on takistatud.

 

   

Just nii nagu minu arvuti LAKKAS REAGEERIMAST kõige lihtsamatele NÕUDMISTELE, kuna ta oli liiga raske, nõndasamuti ei vasta meie Jahve kirjutatud või lausutud nõudmistele ja juhendile. Me oleme liiga rasked ja seetõttu võimetud vastama.

 

 

Meie suu räägib kibeduse, viha, ebausu sõnu ja me imestame, et miks tule muutusi. Seepale me pettume veelgi rohkem ja lõpuks keerleb kõik mingit pahelist ringi mööda.

 

 

Ka keel on tuli. Keel, see ebaõigluse maailm, on seatud meie ihuliikmete hulka nii, et see rüvetab kogu ihu ja süütab põlema eluratta, nagu ta ise on süüdatud põrgust.  Jaakobuse 3:6

 

 

HEA UUDIS on see, et JHVH ei taha meid "prügikasti visata" kui me mingil põhjusel ei toimi või ei vasta, oleme täis uhkust, täis isekust, kangekaelsed ja sõnakuulmatud.  Tema tahab meid korda teha, kuid Ta ei saa seda teha kui me ei lase. Selleks, et Tema saaks sisse tulla peame me LAHTI LASKMA ja PEATUMA.

 

 

 

Harpu („Jätke järele ja rahunege) ja teadke (intiimselt , lähedalt), et mina olen Elohim (Looja ja Taas-Looja), kõrge rahvaste (Goym hb. Kl) seas, kõrge maa (Arets hb.kl – Iisraelimaa)  peal!" . Psalmid 46:11

 

 

Ainus viis kuidas me saame lõõgastuda, lasta lahti või jääda vaikseks on see kui me ennast palve ja paastu kaudu alandame. Me peame ennast parandustöökotta "ära andma" ning andma Temale jagamatu tähelepanuga AJA, nii et Tema saaks meid ÜMBER SEADISTADA. Kui me sisse ja välja kiirustame saab Ta meile ainult "plaastri" peale panna, aga ei saa tegelikult terveks teha ning hävingust pasta. Aga kui me PEATUME ja PUHKAME ning anname oma aja Temale ja Sõnale, OTSIME Teda ilma igasuguse graafikuta peale TESHUVA(meeleparandus), siis teeb Tema meis Oma iseäralikku tööd. Siis Ta vabastab meid pattudest, lohutab, tervendab ning taastab.         

Loo mulle, Jumal, puhas süda,ja uuenda mu sees kindel vaim! Psalmid 51:12

 

 

KIRIKU ÜMBER SEADISTAMINE

 

 

Sest käes on aeg kohtumõistmisel alata Jumala kojast; aga kui esmalt meist, missugune lõpp ootab siis neid, kes ei võta kuulda Jumala evangeeliumi?          1 Peetruse 4:17

 

 

Kogu Kirik peab saama puhtaks pühitud Asendusteoloogiast ning uuesti seadistatud või reformeeritud ja transformeeritud. Seda prohvetlikku sõnumit on paljude rahvaste seas, erinevate vahendite kaudu kuulutatud juba 20 aastat. Nüüd on AEG kõigil Viie Kordse Teenistusega jutlustajatel, pastoritel ja kirikujuhtidel minna põlvedel ja alanduses Taevase Tehniku juurde ning lubada ennast ÜMBER SEADISTADA. On vaja ära kustutada teatud "doktriinide kaustad" ning teatud programmid, mis takistavad õiget (õigsuses) töötamist.

 

Kogu Kristluse ja Kiriku kosmeetika/stiil ning sisu peab saama puhastatud ja ümber seadistatud vastavalt originaalsele "Siionis tehtud", mitte Rooma, Babüloni, Euroopa või USA evangeeliumile.   

Kui me ei PEATU ega PARANDA MEELT, siis lõpuks me küll jääme seisma, aga see võib osutuda liiga hiljaks.

 

Sest nõnda ütleb Issand Jumal,Iisraeli Püha: Pöördudes ja vaikseks jades te pääseksite,rahus ja lootuses oleks teie jõud,kuid te pole seda tahtnud. Jesaja 30:15

 

 

Ajal mil Jesaja neid sõnu rääkis oli Juuda sugu igakülgse surve all. Jeruusalemm oli juba Babüloni poolt vallutatud ning terve maa ülevõtmise oht hõljus õhus nagu raisakull, kes varitseb oma saaki. Kõige selle ahastuse keskel andis Jesaja neile JHVH TESHUVA (vastuse) ja Teshuva oli TESHUVA. Vastus oli meeleparandus ja pöördumine! Küllalt "rassimisest" ning HIRMUST INIMESE ees Babüloni kuningale "meeldimisest". Ainus tee vabadusse oli  Pöördumine Tema Teedele ja Toora juurde läbi shabbati rahu, vaikuse ja kindlustunde JHVH-s, Tema Sõnas, Tema Tõotustes, Tema Armastuses.

 

Aga rahvas ei tahtnud ja nii pagendati neid 70-neks pikaks aastaks Babüloni. Hiljem nad samuti ei tahtnud ning Püha Linn hävitati taas ja Juudi rahvas saadeti pagendusse veelgi kauemaks ajaks, 2000 aastaks.     

 

 

PARANDA MEELT HIRMUST INIMESE EES

 

Inimeste kartmine paneb püünise, aga kes loodab Issanda peale, on kaitstud. Õpetussõnad 29:25

Nii paljud Lääne kristluses üritavad lepitada Babüloni kuningat. Nad kardavad "mida inimesed küll ütlevad" ning, et neid hakatakse Tõe pärast taga kiusama. Tõde on see, et Jeshua on juudi Messias ning Tema kutsub meid kõiki meelt parandame sellest, et oleme Ta riietanud võõraste riietega, võõraste tähtpäevadega ja võõra nimega. Ta on 1700 aastat olnud eriti kannatlik, kuid seda Asendusteoloogia Patu Raskust mis on rüvetanud Tema Pruudi ning mõrvanud miljoneid Tema juudi rahvast, ei ole võimalik enam tolereerida.   

 

 

Tema ütleb: "Karda Mind aga mitte seda mida inimene ütleb. Tule Minu aga mitte religiooni juurde ja Mina puhastan sind, SEADISTAN  täielikult ÜMBER sinu usu ning toon sind tagasi MINU originaalse Plaani ja Evangeeliumi juurde. Kas sa TAHAD ?

 

Kirik, kas sa TAHAD saada päästetud  läbi meeleparanduse ja hingamise ?

 

Vastus on Teshuva!

"Siioni pärast ma ei vaiki " Jesaja 62:1

 

 

 

 

 

Sinu sõbrad ja mentorid Iisraelis,

Piiskop Dominiquae ja Rabi Baruch Bierman

 

 

 

 

 

 

 

______________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

TASUTA ALLALAADIMINE: SINU PASTOR PEAKS SEDA LUGEMA. IGAÜKS PEAKS SEDA LUGEMA. www.kad-esh.org klikka SHOP peal ja lae alla THE MAP REVOLUTION

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

40 PÄEVA MEELEPARANDUSE PAAST

 

 

ÜHINE MEIEGA KUNI 4-nda AUGUSTINI, SEST ME PEAME ÜHENDATUD, ASENDUSTELOOGIAST MEELEPRANDUSE- TESHUVA PAASTU ÜLEMAAILMSE KOGUDUSE PÄRAST.

Registreeru www.kad-esh.org

 

 

GRM SINU USU ÜMBER SEADISTAMISEKS

 

 

Video Piiblikool, nagu ei ükski teine, kättesaadav sinu turvalises kodus või palvegrupis või koguduses. See aitab sul teha "plats puhtaks" Asendusteoloogiast ning tuua sind, su perekond ja osadusgrupp tagasi originaalse "Siionis tehtud" evangeeliumi juurde. Miks mitte ühineda meiega selle 40-ne päevase paastu ajal ning kiirendada ümber seadistamise protsessi. See on täiuslik vahend Meeleparanduseks ja Hingamiseks, mis juhib Päästele ja Uuendamisele.

 

 

 

Parandage siis meelt ja pöörduge, et teie patud kustutataks, nii et Issandalt tuleksid kosumisajad ja ta läkitaks teie jaoks määratud Messia Jeshua. Apostlite teod 3:19

 

www.kad-esh.org  klikka GRM Bible School peale

 

 

IISRAELI PIIBLIKOOL RATASTEL JA SUKKOTI REIS 2013

 

Ja paljud rahvad lähevad ning ütlevad:„Tulge, mingem üles Issanda mäele, Jaakobi Jumala kotta, et ta meile õpetaks oma teid ja et võiksime käia tema radu: sest Siionist lähtub Seadus ja Jeruusalemmast Issanda sõna!"  Jesaja 2:3

 

 

Teshuva ja tõeline Meeleparandus Asendusteoloogiast juhib meid TAGASI Siionisse nii vaimselt kui ka füüsiliselt. See kahe nädalane ringreis Jahve maal, koos Piiskop Dominiquae ja Rabi Baruch Biermaniga, SEADISTAB sind täielikult ÜMBER ning transformeerib sinu usu ja elu. See on HINDAMATU ja erineb kõigist teistest Iisraeli ringreisidest. Ära maga maha seda AEGA, sest buss on juba peaaegu täis! Registreeru NIIPEA KUI VÕIMALIK www.kad-esh.org. Klikka aknal: Sukkot 2013

 

 

REPENTANCE STARTS IN THE HEART AND MOVES THROUGH OUR POCKET

Oma vanemate päevist alates olete te lahkunud mu määrustest ega ole neid pidanud. Pöörduge tagasi minu juurde, siis pöördun mina teie juurde, ütleb vägede Issand. Aga teie ütlete: „Kuidas me peaksime pöörduma?" Kas inimene tohib Jumalat röövida? Aga teie röövite mind ja ütlete: „Kuidas me sind röövime?" Kümnise ja tõstelõivuga. Olge needusega neetud,et teie, kogu rahvas, mind röövite! Tooge kõik kümnis täies mõõdus varaaita,et mu kojas oleks toitu,ja proovige mind ometi sellega,ütleb vägede Issand. Tõesti, ma avan teile taevaluugid ja kallan teile õnnistust küllastuseni. Malaki 3:7-10

 

 

www.kad-esh.org klikka Online Giving (online annetus)

 

 

KAD-ESH MAP MINISTRIES MAP REVOLUTION ARMEE

 

on pühendunud Siionis tehtud evangeeliumi kuulutamisele Iisraelis ja kõigi rahvaste seas mis on rajatud Pühaduses ja Õigsuses heebrea juurtele ja keda järgivad apostellikud tunnustähed ja imed.

SINU PARTNERLUS MEIEGA ON AJALOOLISE TÄHTSUSEGA

Midagi ajalooliste mõõtmetega on sündimas rahvaste hulgas ja Püha Vaimu linnas Eilatis ja Eilati palvetornis ning peagi saab seal olema "Tervenduse Telk". Sinu partnerlus meiega on jumalikult määratud YHVH poolt, et Tema tahet teoks teha selles paigas.. Suur tänu sinu sõnakuuleliku armastuse ohvri ja palvete eest" www.kad-esh.org

Partnerlus ja on-line külvamine
"Siis ma õnnistan neid, kes sind õnnistavad" 1Mooses 12:3


HÜVITUS IISRAELILE – LAPSENDA EILAT

 


Me oleme palunud Teda nende eest rahvaste seas kes parandavad meelt, et nad teeksid HÜVITUSE Iisraelile aidates meid rajada Püha Linn Eilat, Iisraeli Lõunavärav kui Ärkamise Keskus tervele Iisraelile. Asutada TV stuudio ja peakorter kust on võimalik edastada Siionis valmistatud Evangeeliumi Iisraelist rahvastele; aidata meid asutada Outreach Kohvik (avalik abiteenistus suunatud tavakodanikele) linna keskuses, et sirutuda välja ja jõuda kõikideni iisraelis kes seda linna külastavad; laiendada Eilati Palvetorni ja Tervendustelki. Kõik need projektid vajavad PALVEID ja FINANTSE. Nende eesmärk on üks – hinged, hinged, hinged!


Sinu riik tulgu,sinu tahtmine sündigu nagu taevas, nõnda ka maa peal! Matteuse 6:10

GLOBAL REVIVAL MAP VIDEO BIBLE SCHOOL- VIDEO PIIBLIKOOL

Me usume, et teadmatus Iisraeli ning meie usus juudi juurte suhtes peab saama eemaldatud valguse kiirusel! Seetõttu YHVH on andnud meile GRM 'I – globaalse ärkamise MAP video piiblikooli "Iisraelist sinu koju". Sa võid alustada õpinguid, võid külvata seda edasi ning alustada Iisraeli piiblikooli oma enda linnas ja kasutada oma teenistuses! www.kad-esh.org.
Samuti vaata kõiki Piiskop Dominiquae raamatuid ja vahendeid poes- SHOP aadressil www.kad-esh.org



SEENIORIDE VÄGI




Kui sa oled SEENIOR ( pensionil olev vanem inimene) ning ei ole kaastegev Yah (Jumala) Armees siis vaata meie visiooni SINU jaoks. VAATA SENIOR POWER- SEENIORI VÄE VISIOONI ning REGISTREERIMISE VORMI leheküljel www.kad-esh.org. Klikka seal SENIOR POWER peal või rohkema informatsiooni saamiseks saada meile email aadressile kad_esh_map@msn.com.

SUKKOT TOUR 2013 (Sukkoti Reis 2013)




Kontakt Kad-Esh MAP Ministeeriumid

E-mail: kad_esh_map@msn.com / www.kad-esh.org
USA: PO Box 15221, Newport News, VA, 23608
Iisrael: PO Box 4090, Eilat 88140
Telefon 972 523 781 553, Faks +972 8 633 0270

 

© piiskop dr Dominiquae Bierman 2013 - Luba on antud (ja me julgustame teid), et levitada neid kirjutisi. Sa võid kordustrükk aastal paberkandjal, saatke oma e-posti nimekirjad ja paneb need oma veebilehel. Sa ei tohi muuta kirjutistele ja teil tuleb hoida kõik autori kohta kirjutisi, mis sisaldab järgmist: Kad-Esh MAP ministeeriumid, http://www.kad-esh.org/. See autoriõiguse märge peab ka jääma. Kõigi teiste õigusi ja küsib sealhulgas kirjastamine, võtke kad_esh_map@msn.com

 

 

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar